Hello Hurricane – 1. lemez: What Can I Hide, és klippremier: Aphrodite

HH_image_01Nem túl meglepő, hogy a Hello Hurricane indie csapata egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen első lemezük a What Can I Hide – amely a Cseh Tamás Program támogatásával készülhetett el- egy igazán ütős anyag lett. Természetesen sikerüket nem csak ez fémjelzi, a zenekar 2012-es bemutatkozása óta rengeteg tehetségkutatót nyert, sőt a nagyobb hazai fesztiválok állandó visszatérői. A mostani nyár sem alakul másként…

A Hello Hurricane stílusát valahová az indie és az alternatív rock közé lehet belőni. A csapat különlegessége a két énekes (Lengyel Benjámin, Abai-Szabó Balázs) hangjának tökéletes összhangjában rejlik, illetve az sem utolsó szempont, hogy egy elég friss és energikus stílust sikerült kialakítaniuk. Ennek remek gyümölcse a What Can I Hide című LP-jük, amely május végén jelent meg és teljes egészében meghallgatható a Youtube-on!

https://www.youtube.com/watch?v=mHsQ6afiSAg

A már eddig is rengeteg elismerést bezsebelt csapat, végérvényesen a magyar indie szcéna meghatározó zenekarai közé került, így nem csoda, hogy a nyáron rengeteg koncert vár a fiúkra! Ugyan a tavaszi időszakban a nagyobb hazai városokban már koncerteztek, most a fesztiválok és szabadtéri klubbok a cél. Budapesten legközelebb a Dürer Kertben július 13-án, majd a debreceni Campus Fesztivál követ. A többi legyen meglepetés, a nagyobb fellépések dátumait lent találjátok!

Érdemes figyelemmel követni a Hello Hurricane pályáját, mert érdekes lesz nézni, hogyan alakulnak majd az események a fiúk körül. Mi szóltunk előre!

A zenekar tagjai:

Lengyel Benjámin – gitár/vokál
Zwickl Ábel – gitár
Posztós Balázs – basszusgitár
Abai-Szabó Balász gitár/vokál
Divényi Mario – dob

 

Koncertek:

Július 21. Campus

Augusztus 27. SZIN 

Szeptember 3. A38 (Képzelt Város)

Album online:
https://www.youtube.com/watch?v=mHsQ6afiSAg
http://www.deezer.com/album/13118240
https://play.spotify.com/album/1JIp1Ky53RYOdc6qEmvrhh
https://itunes.apple.com/hu/album/what-i-can-hide/id1114774133
https://soundcloud.com/hello-hurricane/sets/whaticanhide

Gone:
https://youtu.be/EsfOOV0n8RE

Album letöltés (wav):
https://drive.google.com/file/d/0B8ulUN–cXIncl9ocFk1WWFycGs/view

További képek:
http://andreabdnr-hellohurricaneband.tumblr.com/

A címben említett, különleges 360 fokos technikával elkészített videoklip: