Leander Rising búcsú

leanderNagy kedvenc vesz búcsút a zenei élettől: a Leander Rising utolsó turnéját kezdte meg az országban. Szegeden a Rongy Kocsmában búcsúznak, az Apey and the Pea és  Blind Myself kíséri őket, így láthatja őket a közönség utoljára a színpadon….de

“Egy szomorú hírt kell megosztatnunk veletek. Nehéz szívvel, de közös megegyezéssel arra a döntésre jutottunk, hogy öt év munkája után befejezzük a Leander Rising pályafutását.
Elképesztően sok szeretetet kaptunk és kapunk Tőletek, amit szeretnénk azzal is meghálálni, hogy tisztességesen elköszönönünk, ezért ősszel csinálunk egy utolsó turnékört!”Ezt írta ki nem olyan rég a Leander Rising zenekar a Facebook oldalára. Persze ezernyi komment formájában érkezett a könyörgés, hogy ne csinálják ezt, de nem tudunk mit tenni, illetve annyit még igen, hogy egy óriásit pörgünk a srácokkal december 11-én a Rongy Kocsma falai között, ahová az utóbbi koncertjeik legerősebb kombinációjával (APEY & THE PEA, BLIND MYSELF) térnek vissza Leanderék!
2015.12.11. (péntek)

Szeged – Rongy Kocsma

Kapunyitás:19:00
20:00 – Apey and the pea
21:00 – Blind Myself
22:00 – Leander Rising

Nem meglepő, de az érdeklődés hatalmas a búcsúkoncert iránt, a jegyek már egy hónappal az esemény előtt elfogytak. Azok a szerencsések, akik időben hozzájutottak a jegyhez hatalmas bulira számíthatnak!

LEANDER RISING :
Az eseményt a Cseh Tamás Program és a Nemzeti Kulturális Alap Igazgatósága támogatja!
www.csehtamasprogram.hu
www.nka.huFB event: https://www.facebook.com/events/940104536037958/