Inpersonæ, Férfias Férfiak, Mándruc a Zúzdában – 06.21.

Mándruc02Június 21-én a rock jegyében tevékeny hármasfogat gondoskodik a Zúzda Rock Kert vendégeinek élőzenén alapuló szórakoztatásáról. Az esti programban szerepel a VT6 tagjaiból alakult, főleg saját dalokból álló repertoárral színpadra lépő Inpersonae. A klasszikus rock, blues és grunge elemeinek keveredése dél-pesti kiadásban az annak idején név nélküli duóként útjára indult Férfias Férfiak jóvoltából. Valamint a Mándruc által képviselt magyar nyelven ritka, komorabb hangvételű, energikus vonalat képviselő metal, post-grunge ötvözete. A zenekar fellépései során saját dalaik mellett közös kedvenceik fel- és átdolgozásai is helyet kapnak a műsorban.

2013 Június 21. (péntek) – Inpersonæ, Férfias Férfiak, Mándruc

Fellépők: Inpersonæ, Férfias Férfiak, Mándruc

Belépő: 690Ft

Kezdés: 21.00

https://www.facebook.com/events/126386954230841/

Férfias Férfiak

A 2008-ban név nélküli duóként indult, majd később trióként működött formáció 2011-ben nyerte el véglegesnek hívható, klasszikus, négyes felállását. A az Inpersonæ zenekarral tartotta bemutatkozó koncertjét 2011 októberében, akkor még Félálom néven, majd a második koncert után, Surányi László érkezésével vált a zenekar Férfias Férfiakká. A repertoár nagy részét saját szerzemények alkotják, melyekben keverednek a klasszikus rock, a blues és a grunge elemei, mindez persze “dél-pesti” kiadásban.

Tagok:

Keserű Norbert – ének, basszusgitár

Márkus Dániel – gitár

Márkus Bence – gitár

Surányi László – dob

https://www.facebook.com/FerfiasFerfiak

ImpersonaeInpersonæ

Az Inpersonæ hivatalosan 2011-ben alakult In Personæ néven, de a tagok ezt megelőzően is sok évig zenéltek már együtt különböző formációkban, többek között a – jelenleg is párhuzamosan működő – VT6-ban. Az új zenekar bemutatkozó koncertjét 2011 októberében tartotta a Gitár Pont Caféban. 2012 májusában Markó János dobos egyéb elfoglaltságai miatt távozni kényszerült, helyére beugróként – a többek között a Férfias Férfiak és a Parabellum zenekarokban is doboló – Surányi László érkezett, aki végül ugyanezen hónapban a csapat teljes jogú tagjává lépett elő. 2012 szeptemberében a zenekar megjelentette “314” címre hallgató, saját készítésű demóját, mely az első négy közös szerzeményt tartalmazza. Az Inpersonæ koncertrepertoárjának nagy részét új, saját dalok alkotják, ideiglenesen kiegészítve néhány régi VT6-dallal.

 

Tagok:

Érces Norbert – gitár

Hargittay Gergely – ének

Hargittay János – gitár

Papp Zoltán – basszusgitár

Surányi László – dob

https://www.facebook.com/inpersonae

 

MándrucMándruc

2008-ban a PontFM rádió és a Wigwam Rock Klub által közösen szervezett “Zúzda – Rockzenei Tehetségkutató”-n harmadik helyezést elért zenekar 2006májusában alakult. Koncertjeinken a repertoár gerincét a saját szerzemények adják, de közös kedvenceink (magyar, külföldi zenekarok dalainak fel/átdolgozásai) egyaránt felbukkannak a bulikon. A megjelent demók szabadon letölthetőek, fellépéseik során beszerezhetőek.

 

Diszkográfia:

Szakadok – demo (2006)

Skarlát – demo (2007)

III – demo (2008)

 

Tagok:

Élő Gábor – gitár

Lukács Roland – dob, vokál

Owczarek Artur – basszusgitár

Rabloczky András – gitár, vokál

Tóth Zsombor – ének

https://www.facebook.com/pages/M%C3%A1ndruc/147656005271513

http://www.zuzdarockkert.hu

http://www.facebook.com/ZuzdaRockkert