Zorallt és sört a népnek!- ZORALL SÖROLIMPIA 2012

Megvannak az idei fellépők! – 2012. augusztus 17.-19., Balatonszemes
 „A Sörolimpia ötlete 5 éve jött, amikor legelőször meghívtak minket Megyerre játszani a falunapra. Megragadott a pici falucska különleges hangulata és a külvilágtól való elzártsága. Ott a színpadon állva pattant ki a szikra, hogy milyen lenne itt egy jó kis nyári Zorall mulatságot összehozni?” Ebből a szikrából aztán fesztivál lett, és a muri azóta is tart…
 /Hangya/
A hangulat változatlan, ám a helyszín nem az. Alig 12 hét múlva a Zorall Sörolimpiaidén ugyanis nem Megyeren, hanem a magyar tenger partján, a balatonszemesi Vadvirág Kempingben veri fel a sátrait.
„Fesztivál-szervezésben volt már egy kis tapasztalatom, hiszen 20 éve az első Sing Sing táborokat is én találtam ki, de ezt egy kicsikét másképpen képzeltem el…”- meséli a „Zorall főnök”, Hangya. Az ötödik olimpia tehát idén teljesen új helyszínen lesz, de az őrületes három napos bulihangulat már most érződik: “Lesz bazi nagy Zorall-lagzi, motoros felvonulás és túra, sör-virsli versenyek, kerékpártra Szaszával, és sörolimpiai csapatverseny..”- mondják a szervezők.
Ja meg persze koncertek ájulásig, 3 színpadon, 66 zenekarral…
Az élvonalban a Zorall, RNR Swindle, Kalapács, Depresszió, Road,
Rocket Queen, Yellow Spots, Jackpot, BugZ, Rubicon, Tűzmadár, Vasmacska, Exe, Twister, Fekete Bárány, Blues Company, Corelaosa… és még rengeteg sokan mások, akiknek mostanra teljesen bizonyossá vált, hogy a nagyhírű Zorallokkal fesztiváloznak az augusztusi forróságban… Gyere te is a Balaton partra a Zorallal!
Hiszen augusztus 17.-től mindenkit vár a Balatoni 3 napos Zorall-nyár!
A majdnem teljes koncert-program a plakáton!
További infó: