Dirty Dogs hírlevél – 2. album: Fekete mámor + koncertek

‘Sziasztok..!
Reméljük idén is sokszor találkozunk sok-sok koncerten, fesztiválon, vagy csak úgy. Mint tudjátok, megjelent második albumunk “Fekete mámor” címmel az EDGE Records gondozásában. Elvileg országszerte kapható, de aki tőlünk rendeli meg e-mailben a dirtydogsmusic@gmail.com-on annak dedikálva küldjük a lemezt 1000 Ft-os áron, ami már a postaköltséget is tartalmazza, ezzel a zenekart támogatja egyenes ágon!
A lemezre felkerült még a Kutyaként Élsz album 9 dala is bónuszként, így közel 80 perces lett a CD, ami nem nevezhető rövidnek!
Természetesen továbbra is ingyen letölthető mindkét album a honlapról, a Fekete mámort a “Regisztrált tagoknak” menüpont alatt találjátok meg. Készült egy videoklip is az “Itt van az idő” című dalhoz, amit már több mint 3000-en néztetek meg a Youtube-on, A “Bánj velem úgy” pedig már a 20000-hez közeledik! További jó nézelődést és zenehallgatást a dalokhoz! Szerveződnek a koncertek és beindulnak a szavazások is a fesztiválokra, akinek van ideje és energiája azt megkérnénk, hogy támogassa a zenekart egy-egy szavazattal, előre is köszönjük! A részleteket a Facebookon és a honlapunkon is meg fogjátok találni, mind a koncertekkel, mind a szavazásokkal kapcsolatban.
Februárban ellátogatunk Szegedre a Club Noirba a Crazy Dayz társaságában és Nemesvámosra ahová már szinte hazajárunk,
köszönet érte ottani barátainknak és ismerőseinknek. Márciusban pedig Tatabányán a Roxxyban gyűjtünk, immár másodjára a Tappancsnak. Reméljük sokan eljöttök és segítségetekkel ismét hozzá tudunk járulni a kutyusok etetéséhez, gondozásukhoz.
Köszönjük eddigi figyelmeteket, támogatásotokat és persze látogatásaitokat koncertjeinken, oldalainkon!
Várjuk ötleteiteket, javaslataitokat hogy hol, kivel, mikor és miért, illetve miért ne!
Legyetek rosszak!
Üdv: Kutyák!’

További infók:

http://www.dirtydogs.hu