Rubicon hírlevél – október

A zenekar leforgatta legújabb videoklipjét, amihez ismét a Render Mediat választotta partnernek. Az első klip már túl van a 12 ezres nézettségen, amivel a Render Media által forgatott klipek  között is az élménymezőnyben vannak. A vadiúj klip még nem publikus, hiszen először a decemberi HammerWorld Magazin dupla számában lesz majd  látható és hallható.
Nyáron Tomi betegsége kissé felborította a zenekar terveit, pár koncertet vállaltak beugró énekesekkel ( amiért nagy köszönet), de végül is úgy döntöttek, hogy Tomi nélkül nem koncerteznek. Szerencsére Tomi felépült és a zenekar körül  az élet addig sem állt meg. Sikerült felkerülniük a megújult RockinforM szeptemberi válogatás lemezére, hallhattunk velük interjút a Rockvilág rádióban és a Motoroshangban és a Mindenen át című klipjük rendszeresen látható a Rock TV Metal Hero című műsorában.
Decembertől indulnak a koncertek, de a zenekar addig sem tétlenkedik, hiszen immáron a második lemezükön dolgoznak. Az első lehetőség, ahol élőben is láthatjátok őket, december 3-án a Dürer kertben lesz. De addig is jövünk még friss infókkal!

http://rubiconrock.hu/

http://www.youtube.com/watch?v=bvbgPdNtvSE&feature=share