III. Gerjeni Duna-Rock Fesztivál – június 17-18.

Immár harmadik évben rendezik meg a Duna-Rock Fesztivált Gerjenben június 17-én és 18-án. Fellépnek többek között: Rudán Joe Acustic, Lord, Ismerős Arcok, Kugli, WU 2, Electric Soul, Invader, Cry Free, ABS, Tankocska, ABS, Rubicon.

Ismertetőként egy idézet a www.gerjenidunarock.hu bemutatkozó oldaláról:

A két főszervezőnk Nagy Győző és Mezősi László(Meka), először mint magánemberek kezdték meg a szervezést. Majd később a helyben működő Gerjeni Fiatalok Egyesületét újjászervezve, annak keretein belül folytatták a munkát. Győző (a vadmotoros) és Meka (az ősrocker) kitartó és lelkes munkájának köszönhetően, 2009 nyarán sikerült megszervezni az első bulit, amit Gerjeni Dunarock Találkozónak kereszteltek el.
A kezdeti sikereken felbuzdulva úgy döntöttek, hogy még vagy 10-20 évig megtartják nyaranta a találkozót. Ja! De hol is van Gerjen? Azok kedvéért akik véletlenül még nem tudják, Gerjen az északi féltekén, Európában, Magyarország dunántúli részén, Pakstól alig 20km-re délre a Duna partján fekvő kis település, ami tökéletes helyszíne egy ilyen egész hétvégés, szabadtéri kulturális programnak.
Minden kedves idelátogatónak a szervezők nevében is jó szórakozást kívánok.
Üdvözlettel a harmadik barát (Oláh “Bigi” László)