Fórum (Romanum)

Welcome Guest 

Show/Hide Header

Welcome Guest, posting in this forum requires registration.

Pages: [1]
Author Topic: Szerelem az Interneten. Mítosz vagy igazi kemény munka?!
ArthurMetl-
y
új tag
Posts: 4
Permalink
Post Szerelem az Interneten. Mítosz vagy igazi kemény munka?!
on: October 2, 2019, 17:21
Quote

Image
megtalálhatom a szerelmemet a neten? Az alvó róka nem fog csirkét. Egy halat nem lehet könnyen kihalászni a tóból. Ezek a közmondások, amiket gyerekkorunk óta ismerünk. Gondoltál már komolyan arra, hogy a népi bölcsességet az életre használd? Nekem mindig úgy tűnt, hogy ezeket a mondásokat és vicceket a falvakban a nagymamák találták ki szórakozásból, de ez pontosan addig volt, amíg rá nem jöttem, mennyire életbevágóak. [/u]

Először voltak vizsgák az iskolában, táncóra, miután belépett az Intézet, ennek megfelelően, diploma, munka... És csak türelmet, szorgalmat kellett gyakorolnod, sok időt és erőfeszítést. De nem tudtam elképzelni, hogy a férfiakkal való kapcsolatokat is meg kell közelíteni, ahogy mondják, komolyan. Úgy tűnik, hogy a sok barát, egy nagy cég, kávézó / klubok / éttermek nem a legrosszabb helyen találkozni. De nem volt szerencsém. A zsugori, aztán a sonka, aztán a hazug meg a többi. Voltak, persze, tisztességes rajongók, de még mindig nem ragaszkodnak.

épp akkor találtam munkát. [/b] komolyan vettem az álláskeresést — minden nap felkeltem reggel és napközben ebédszünetben, a számítógépnél dolgoztam, telefonáltam, önéletrajzokat küldtem, interjúkat szerveztem. Röviden, az volt a dolgom, hogy munkát találjak. Amikor a kapcsolatokra gondoltam, rájöttem, miért vagyok biztos benne, hogy a szőke herceg a fejemre esik az égből? Miből gondolom, hogy minden erőfeszítés nélkül megkapom, amit akarok, még akkor is, ha megfoghatatlan? Természetesen fellépek, hogy úgy mondjam, minimum-én magam, hogy sorrendben reggel, próbálok öltözködni stílusosan, nézni a hajam és a körmeim. De ez nyilvánvalóan nem elég. Miután úgy döntöttem, hogy vágyaim (és akartam valami komolyabb, tudatos, mint csak fut a moziba, séta a parkok), én meg a "munka".

kezdeni "véletlenül" azt mondta mindenkinek tudom, hogy találok — ültettek néhány jelöltet. akkor mi a barátokkal vált rendszeresen séta a klubban. De! Rájöttem, hogy a klub nem a legjobb hely a találkozásra. Miért? Először is, nagyon zajos, második, sötét, harmadik, mind" egy kicsit " shafe alatt. Szóval, ha komolyságot akarsz, a klub magától eltűnik. A lehetőség kevés volt-vagy az Internet, vagy várni a kegyelem Lady Luck, és vigyázzon a herceg a buszmegállókban, üzletekben, kávézókban, stb. De én olyan ember vagyok, aki nem szokott tétlenül ülni, ezért az internetre fordultam.

Valójában ugyanazt az elvet használtam, mint amikor munkát kerestem, kivéve, hogy nem keltem fel korán, és be kell valljam, kellemesebb átnézni a jófiúk profilját, mint az üres álláshelyeket. A barátnő reagált a meglepetés konszenzusra-fuuu! Hogy tehetted? Az Internetes randizás szörnyű, az Internet egy mániákus és ideges. Frusztrált voltam és szégyelltem magam, hogy véget vessek a kampányomnak, hogy találjak egy társat, de először úgy döntöttem, konzultálok egy régi baráttal. "Mi a baj ezzel? "mi az?"kérdezte. "Az Internet csak egy út, akkor miért kell kikapcsolni?"Mások véleménye miatt? Házasok vagy párosak?"Abban az időben, valóban, a legtöbb barátom egyedülálló volt. Ezért úgy döntöttem, hogy nem távolítja el a tartott, és hogy folytassa a keresést, de nem hirdeti ezt. Valóban, mániákusok és nem teljesen épelméjű fiatalok - több mint elég, de normális srácok, akik tudják, hogy a tanulságokat udvariasság is, sok! Általában, az első néhány üzenet lehet érteni-megfelelő személy vagy sem. Találkoztam néhány érdekes emberrel, és összebarátkoztunk néhányukkal.

lenyűgözött, hogy hány jó modorú, művelt, gazdag fickó találkozik az Interneten.[/b] kiderült, most ez a jól elfogadható módja annak, hogy megismerjék az elfoglalt emberek. Ahogy az egyik új rajongóm mondta, gyönyörű dolgokat találhatsz a legváratlanabb helyeken. És tényleg, azt hiszem, minden lány volt már teljes kiárusításon egy ruhaboltban. Ó, Káosz! A nap közepén a bolti munkások nem tudnak megbirkózni-és itt-ott hatalmas, nem félek a szó, halom ruhát. Valahogy gyűlöltem turkálni ezekben a halomban, mint a boltban, és úgy érzed, a piacon vagy, ahogy a barátom mondja-egy ganajtúró bogár. De egyszer egy ilyen szemétdombon, sikerült felvennem egy teljesen lenyűgöző ruhát! Visszatérve a népi bölcsességhez, ez nem egy hely, ami emberré tesz, hanem egy hely. És az Internet sem kivétel. Amikor a barátaim tudomást szereztek az "Y műveletemről", nem nevettek — mellettem egy gyönyörű férfi volt. Bár, talán, a szó "kiderült" nem megfelelő, mert a pár alakult eredményeként aktív keresések egymást. Dobd el az előítéleteket, barátok is megszűnt megvetni az internetet, hogy végül eredményezett két esküvő, ahol voltam szerencsés, hogy látogassa meg! Persze nem azt mondom, hogy az Internet a tökéletes hely arra, hogy találkozz a lelki társaddal, nem, ez csak az egyik lehetséges lehetőség.

Image

És ha úgy döntöttél, hogy komolysággal kezeled ezt a problémát, akkor miért fosztod meg magad a további lehetőségektől, hogy megoldd a problémát? fontos megérteni, hogy először, azonnal, ebben a második, kapcsolatok nem jelenik meg, a keresés-nem könnyű munka. Továbbá maguk a kapcsolatok nem folyamatos ünnepek, hanem ismét az elért erőfeszítések és kompromisszumok eredménye. Gondolj arra, hogy fel akarsz-e áldozni valamit, kezdve az időddel és erőfeszítéseddel, és valami mással végződni, mint például feladni egy munkát vagy egy kedvenc hobbit, a család javára.

Ezért, miután meghatároztuk a vágyakat, csak cselekednünk kell, mert mi-nők - egyszerre több dolgot is megengedhetünk magunknak, és így történt történelmileg — az erőfeszítések, így vagy úgy, a mi utunk is, legyen szó akár közvetlenül az Ön cselekedeteiről, koordinációjáról vagy küldöttségéről. Hajrá!

és remélhetőleg a hal, amit kihalászol, aranyból lesz.

Személy szerint én szerencsét próbáltam itt:
- https://fas.st/WgJjG FotoStrana.

Pages: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.34 ; Page loaded in: 0.017 seconds.