MAG – új dal és klip: The Fallout

A debreceni MAG zenekar új szerzeményét szeretnénk bemutatni, melynek címe: The Fallout, ráadásul ehhez egy klippel is előrukkoltak. A progresszív metalt játszó, MAG klipje vasárnap este debütált a YouTube-on. A banda tavaly októberben megnyerte Hajdú-Bihar

megye egyik legismertebb tehetségkutatója, a Pure Music 2017-es kiírását, melynek nyereményeként készült el aThe Fallout. A felvétel és a hozzá tartozó videoklip a versenyt szervező debreceni Studio Inside-ban készült. A dal azonban még nem nyerte el végleges formáját, hamarosan énekkel fog kiegészülni.

„Amikor megnyertük a tehetségkutatót, még instrumentális zenekar voltunk, így nem volt kérdés, hogy ilyen formában rögzítjük a dalt. Azonban nem gondoltuk volna, hogy egy hónappal később megtaláljuk az énekesünket, Chucky Hewittot. Így aztán még be sem fejeztük az instrumentális felvételeket, már egyeztettünk a stúdióval, hogy – a nyereményen túl – mindenképp készítsünk hozzá egy énekes verziót. A koncerteken mindenesetre már énekkel fog megszólalni ez a szerzeményünk is” – mondta Varga Máté basszusgitáros.

A MAG, immáron kvintettként, legközelebb február 24-én (szombaton) a debreceni Nagyerdei Víztoronyban lép fel a szintén debreceni Perihelion és a Ghost Toast társaságában.

 

MAG – The Fallout: https://www.youtube.com/watch?v=NOCiKD-kfik

MAG Facebook-oldal: https://www.facebook.com/mag.metal.band/

Perihelion/Ghost Toast/MAG-koncert Facebook-esemény:

https://www.facebook.com/events/567771016907960/

Perihelion/Ghost Toast/MAG-koncert jegyelővétel: http://campus.jegy.hu/program/perihelionghost-toastmag-88969

MAG BandCamp-fiók: http://magzene.bandcamp.com/

Studio Inside Facebook-oldal: https://www.facebook.com/studioinside/