Action – Akusztikus klubkoncert 11.13.

Action akusztikRitka alkalom, hogy akusztikus klubkoncerttel lepje meg rajongóit az Action, november 13-n, csütörtökön viszont pont egy ilyen élményben részesülhetnek, akik az A-Cél Rock’N Sport Klubba látogatnak. Habár az eredeti felálláshoz képest sokat változott a 2 éve újraéledt Action tagsága, semmi ok a panaszra, hiszen Szendrey ’Szasza’ Zsolt továbbra is remek zenészekkel maga körül öregbíti az idén huszadik évébe lépett zenekar hírnevét. Bő egy éve alakult ki a jelenlegi arculat: Szendrey ’Szasza’ Zsolt (ének), Egyházi Gábor (basszusgitár, ex-Sugarloaf), Szabó Tamás (gitár, ex-Alcohol),  Sznák “Zaba” Zoltán (dob, Hollywood Rose), Takács Vilmos (gitár, Hollywood Rose, Men In The Box). A történet 1994-ben kezdődött, melynek folytatása jó ötletnek bizonyult: rendszerint ezt igazolják fellépéseik, a nyári fesztiválokon és a klubkoncerteken egyaránt.

Action – Akusztikus Klubkoncert

November 13. csütörtök

Kapunyitás: 18:00

Belépő: 990Ft

Action_rof_9490A koncerthez kapcsolódó nyereményjátékon 2db páros belépő kerül kisorsolásra, részletekért látogass el az esemény oldalára: https://www.facebook.com/events/714972358552409/

https://www.facebook.com/acelrocknsport

Action

A csapat 1994-ben adta ki az Összeomlás albumát immár Action néven (előtte Sex Action_rof_9491Action). Az együttes ekkori felállása a következő volt: Szendrey Zsolt (Szasza) – ének, Mátyás Attila (Matyi) – gitár, vokál, Somlyay Miklós (Miksa) – basszus, vokál, Zana Zoltán (Ganxsta Döglégy Zolee) – dob, vokál. Maradt ez a következő, 1995-ben kiadott Terror című korongnál is, az első változás 1997-ben következett be, amikor Mátyás Attila helyét Budavári Vilmos (Twilly) vette át, s jött a SEXACT!ON CD. 1999 a nagy átalakulás éve: megjelenik A Hetedik című album, melynek műfaja trip-rock, indusztriális beütésekkel. A dobokat már nem Zolee, hanem Animal ABS Béci püfölte, és a csapat gazdagodott egy sampler-essel, Doc. Vic. Laz.-zal. 2000-ben látott napvilágot egy válogatás album Best of sex ACTION címmel, rajta Action és Sex Action számok vegyesen. 2002: Vissza a gyökerekhez. Egy dallamosra sikeredett alkotással, a fehér és a Zöld  CD-vel rukkolt elő a csapat. 2012-ben Szasza ötlete alapján éledt újra az Action, megváltozott felállással, ekkor már a következőképp nézett ki: Szendrey “Szasza” Zsolt – ének, Budavári Vili – gitár, Egyházi Gábor – basszusgitár, Sznák “Zaba” Zoltán – dob. Budavári Vili 2013 szeptemberében kivált a zenekarból, nem tudta folytatni a közös zenélést, a helyére két gitáros is került. Takács Vilkó, aki az Action zenéjén nőtt fel és Szabó Tamás, akit az Alcohol zenekarból ismerhettünk már. Így véglegesedett, teljesedett ki az Action két gitárossal, még durvább hangzással. Már ebben a formában ünnepli a zenekar az új lemez megjelenését, mely a Pokolból címet kapta.
A jelenlegi felállás:
Szendrey “Szasza” Zsolt – ének
Egyházi Gábor – basszusgitár
Sznák “Zaba” Zoltán – dob
Takács Vilmos ’Vilkó’ – gitár
Szabó Tamás – gitár

https://www.facebook.com/actionzenekar/

http://action.uw.hu/

Action_rof_9492