Alcohol exkluzív koncert – ‘Csövi 29’

Csöves002Alcohol – ˝Csövi 29˝ Exkluzív születésnapi koncert

Rendhagyó esemény régi tagok vendégszereplésével, míg a háttérben a rég várt új nagylemez készül!

November 14-én, pénteken tölti életének 29. évét az Alcohol zenekar sorsát ápoló frontember, akit sokan becenevéről ismernek: Csöves. Ennek apropóján exkluzív születésnapi koncertre kerül sor az A-CÉL Rock n’ Sport Klubban, mely fellépésen régi Alcohol tagok is tiszteletüket teszik! Az eseményt követően az idei évben már nem sok lehetőség lesz elcsípni az utóbbi időben – a Rock On! Fest óta különösen – visszahúzódott a zenekart. Ez sem a véletlen műve: a régóta várt harmadik nagylemez  munkálataira összpontosul az ismét négy fősre duzzadt csapat energiája. Az elmúlt két év során szembetűnő  változásokon átesett együttes a negatívumokból is igyekezett előnyt kovácsolni – az eredményt tekintve sikeresen: érezhető ez koncertjeik alkalmával, valamint a tavaly megjelent Rockhimnusz népszerűségén is. Az ismét ütőképes formában lévő banda bizakodva tekinthet a jövőre, új dobosának bejelentésén kívül még számos újdonság várja a rajongókat – akik közül a szerencsésebbek még belépőt is nyerhetnek az exkluzív születésnapi bulira!

Alcohol01Alcohol – ˝Csövi 29˝ Exkluzív születésnapi koncert régi tagokkal

November 14. péntek

Kapunyitás: 18:00

Belépő: 990Ft

A koncerthez kapcsolódó nyereményjátékon 2db páros belépő kerül kisorsolásra, részletekért látogass el az esemény oldalára: https://www.facebook.com/events/797338986996880/

https://www.facebook.com/acelrocknsport

Csövi2014Alcohol

A zenekar sok év alatt elért eredménye: két nagylemez, koncertek országszerte klubokban és fesztiválokon, mindezt kemény és kitartó munka árán, ékes például szolgálva jó néhány pályafutását indító csapat számára. De őket sem kímélte a zenei élet átka, 2012-re teljes újratervezés következett, az őszinte és szókimondó, önmagát vállaló stílust nem hagyta el Csöves, a banda sorsát kezében tartó énekes-basszusgitáros, a felállás viszont változott. A gitáros szerepét sokak kedvence,  Ambrus Zoli vállalta, s bár eme oldalát kevesen ismerték, a színpadon azóta is bizonyítja, bizony nem csak a humorral, hanem a húrokkal is tud remekelni. Dob-szekcióban segítette a társaságot egy ideig Keresztes Viktor, ki végül a Junkies-ban való elfoglaltságai miatt nem tudta tovább vállalni a feladatot, helyét ekkor a hazai színtéren sokak számára ismert Ratkai Miklós ’Retek’ vette át. A zenekar 2012 decemberében, ’Semmilyen rendszer’ című dalhoz készült klipje igazi botrány-gyanús videónak indult, kendőzetlenül, vállalva minden ellenvéleményt is, melyet végül a legnagyobb video-megosztó csatorna is törlésre ítélt, az aktuális (köz)médiához igazodva. A folytatásban ismét meglepték a nagyközönséget, Rockhimnusz című daluk jó néhány ismert hazai énekest, rockzenészt vonultat fel, mindamellett a vártnál nagyobb sikert aratott már a megjelenést követő napokban, s töretlen népszerűségnek örvend azóta is.

https://www.facebook.com/Alcoholzenekar