The Trousers klipforgatás és koncert egyidőben

★ THE TROUSERS ★the-trousers
A garázsrock banda nemrég jelentette meg új videoklipjét, a Nicke Andersson (ex The Hellacopters) és Ferenczi Szoni “vendégszereplésével” készült “Real Deep Groove”-ot.
https://www.youtube.com/watch?v=akKHfMbhNBM

A srácok azonban már a “Freakbeat” lemez negyedik videoklipjén gondolkodnak, amelynek nyersanyagát a Roham-koncerten fogják rögzíteni. Aki szereti a dögös rock and rollt és szeretne szerepelni a zenekar év végén megjelenő klipjében, annak mindenképp ott a helye!!!

www.thetrouserband.com
www.facebook.com/thetrousers

★ [ZALAN] ★
A 2011-es Abbey Road-on befejezett bemutatkozó anyag elkészülése után, kisebb űr veszi kezdetét. Annak ellenére,hogy a zenekar szünetel, a címadó dalból számos remix érkezik, melyet 2013-ban kazettán adnak ki „Heavenly Remixes” címmel. A dal Gianluca Licciardi VHS című művészfilmjét is gazdagítja. Ugyanebben az évben az énekes, Szabó Balázs Zalán elhatározza, hogy újra alapítja a zenekart….

http://www.youtube.com/watch?v=yLnHCgb2u2s
www.zalan.bandcamp.com
www.facebook.com/zalanband

★ THE SIGNATURE ★
A Signature 2008-ban alakult pozsonyi rockbanda. Az elmúlt években több száz koncertet adtak Szlovákiában, Csehországban, Ausztriában és Magyarországon. Tavaly egy Halloween partyn vendégül látták a The Trouserst Pozsonyban. 2012-es „The Time Has Come” című EP-jüket követően kezdtek dolgozni új 12 számos albumukon.
Videoklipjeiket Youtube oldalukon lehet megtekinteni:
https://www.youtube.com/channel/UCFiWhXQPkNsOMBaJ0nW2NXQ

Roham Bár, Budapest, 2014. 09.27. 20:00h
Belépő: 600 HUF