Hard Rock Fesztivál időpont változás! – 10.22. Club 202.

hardrockflyerOktóber 22-én négy remek banda vár mindenkit szeretettel a Fehérvári út 202-ben, egy ütős Hard Rock Fesztiválra. A bulit székesfehérvári End of Paradise zenekar kezdi. A zenekarnak idén tavasszal jelent meg az Ítélet Gyűrűje című EP-je, melyet először mutatnak be a budapesti közönségnek. Aki szeretne ízelítőt az anyagból, már a Deezeren is elérheti az anyagot: http://www.deezer.com/album/8659679

A zenekar idén egy vadiúj klippel is előrukkolt, mely nagyon hamar tett szert több ezres nézettségre. Az End of Paradise hamarosan belekezd második nagylemezének munkálataiba, melyet már kiadónál szeretnének megjelentetni. Érkezzetek időben, mert érdemes a csapatra odafigyelni.

A kiskunhalasi Ozírisz közel harminc éve alakult. Öt albumuk jelent meg, 1992-ben a Minden szívdobbanás, 1994-ben a Ködösítés, 2001-ben a …mint a jég, 2005-ben a The Sin és az utolsó, a Calm and Silence, 2013-ban a HammerWorld Magazin extra CD mellékleteként látott napvilágot. A zenekar idén először bemutatkozott a Zorall Sörolimpián is, de 2014-ben sokat koncerteztek az ország több pontján. A tavaly megjelent lemez a Hangsúly szavazásán jelölést kapott az év albuma díjra is, mely már alapból garancia a jó muzsikára.

A nemrégiben átalakult IN-Dock zenekar nem tétlenkedett sokáig. A melodikus hard rock muzsikában utazó csapat elkészítette a SorsBár névre keresztelt első lemezét, melyet a Hard Rock Fesztivál keretein belül be is fognak mutatni a nagyérdeműnek. Krcsmarik Steew slágergyanús dalai alapból garanciák a sikerre, a csapat frontján pedig a Twisterből már jól ismert Mókos Tamás áll helyt. Ha még nem hallottál róluk, csekkold a Facebook oldalukat mielőbb:https://www.facebook.com/indockband

Egy igazi hard rock fesztiválról nem hiányozhat a [b]Cherokee[/b] zenekar sem. A csapat nemrégiben találta meg új énekesét Vállai Krisztián személyében. Az énekescsere jót tett a zenekarnak, Krisztián remekül tudja interpretálni a zenekar régebbi dalait, egy új nóta pedig már el is készült az Ő közreműködésével. A Cherokee második nagylemeze gőzerővel készül. Kell is igyekeznie a fiúknak, hiszen a második album a HammerWorld Magazin téli dupla számának extra melléklete lesz.

A bulira 1500 forint lesz a belépő és a zenekarok korábbi lemezei is beszerezhetőek lesznek.

 

Esemény itt: https://www.facebook.com/events/471860526276143/