Nemjuci – Idiot Love Song / új klip

nemjuci_idiotlovesongJanuár közepén látott napvilágot a Nemjuci zenekar Idiot Love Song című új videóklipje. Ez azért is érdekes, mert a banda tavaly év végétől megszüntette aktív működését. Egy nagyszerű budapesti koncerttel zárta 5 éves pályafutását, mely során két nagylemezt, számos slágert és három sikeres videóklipet is az asztalra tettek.
 
Juci és csapata arról nem nyilatkozik, hogy várható-e az újrakezdés, de ezzel a klippel még mindenképp meg akarták lepni közönségüket. 
A tavaly ősszel fele tempóban rögzített felvételeket és az utómunkát is Szabó Áron készítette és koordinálta, aki egyébként mindvégig a Nemjuci kreatív munkatársa volt. A műtermi forgatás mellett több jelenetet kint a hidegben, erdőn-mezőn rögzítettek. Elég nehezen lehetett Jucit rávenni arra, hogy feküdjön bele a nyirkos-pókos avarba, de végül, ahogyan a klipben is látható, belement a játékba. A banda tagjai a természetből kölcsönzött csodás glóriákat kaptak a fejük fölé, és hogy Vasaló miért dobol alsónadrágban? Mert egykommunikációs baki miatt a ruháit oda kellett adnia a két gitárosnak. Hát így.  
És bár a Nemjuci a továbbiakban tartózkodik a nyilvánosságtól, a tagok ezt az évet önálló projektjeiknek szentelik, így meglehet, hogy nem is oly soká külön-külön újra feltűnnek a világhálón vagy akár a színpadon, de addig is nézzétek meg az új klipjüket és böngésszetek a banda más csemegéiből is.

 

 

Grand Mexican Warlock
Óriás
Turbo
.
.
.