Rongy kocsma koncertek ma és holnap

We are rockstars & Maszkura és a tücsökraj koncertdecember 7. 21:00


A buli, amihez nem kell sokat hozzáfűzni, elég egy mondatban elmondani, mi fog történni. A még szinte friss, ropogós, de máris extra népszerűségnek örvendő, abszolút trendi electro rockot játszó We are rockstars zenekart a fesztiválok sztárja, a legnagyobb szoknyapecér pernahajder, a pofátlanul szórakoztató Maszkura és a tücsökraj követi a Rongi stage-en. Meg kell nézni!

Anna & the Barbies koncertdecember 8. 22:00
Mi magunk is alig hittük, hogy lehet még ezt a hetet fokozni és mégis! Zárásként egy őrült nő és bandája tesz nálunk remélhetőleg nem túl rövid látogatást! Pásztor Anna nem szereti a konvenciókat, a kötöttséget, ellenben annál inkább a jó zenét, a látványos show elemeket, a vizualitást, így biztosan állíthatjuk, a Rongybéli koncert idején sem lesz hiány meghökkentő történésekben. Édesanyja szerint a hölgy “megmarhult”, nagyjából ezzel egy időben pedig megszületett az Anna and the Barbies, a pop-rockban, alternative rockban és hip-hopban utazó zenekar, akiket most nálunk test közelből csodálhattok meg.

Mindeközben szép csendben mentőakciót indítunk az élő koncertekért, a minőségi zenéért és persze értetek és kicsit magunkért, az álmainkért, erről részletesebben majd később. Addig is: hogy hasonlóan színvonalas ÉLŐ koncerteket prezentálhassunk a jövőben is, hogy a zenekarok új számokat adhassanak ki, hogy ebben a kissé vízfejű országban megérje nekik vidéken is fellépni, kérünk, járulj hozzá az estéhez! Támogasd őket jelenléteddel!

december 7-i belépő: 1200 huf

december 8-i belépő: 1000 huf

Ott találkozunk!forrás: www.rongykocsma.hu