Bakelit Multi Art Center programjai november végére

Bakelit M.A.C. programkínálatában a hónap végén is érdekes rendezvényekben lelhetjük örömünket. A hónap második hírleveléből az aktuális fellépéseket és foglalkozásokat tesszük közzé.

Osonó Színházműhely: Ahogyan a víz tükrözi az arcot

2012. november 25. 20:00

Szereplők: Daragics Bernadette, Ferentz Anna-Kata, Jánosi Vivien, Komán Zsombor, Mucha Oszkár, Sukkaew Bas Phanuwat, Wongwai A Tawirak Technika: Bartha Levente    Videó: Stibál Róbert    Rendező: Fazakas Misi

 „Megérett bennünk a vágy, hogy megmérjük a minket körülvevő társadalom lázát és erről beszéljünk a színház eszközeit felhasználva. Előadásunk dokumentarista jellegű, amelyben a fiatalokat érintő társadalmi- szociális problémákat kutatjuk, így a magányos gyerekek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok és saját magunk történeteit szőttük színházi eseménnyé, folyamatosan keresve a magunkkal, nézőinkkel és az Istennel való találkozás lehetőségét. Hosszú beszélgetéseink és egyéni megnyilatkozásaink eredménye egy közös forgatókönyv lett. Ennek színházi térbe helyezésekor megtapasztaltuk a közösségi alkotás és határaink feszegetésének élményét, létrehozva lelkünk rezdüléseinek derűs vízióját és megmutatva arcainkat, ahogyan a víz tükrözi azokat.”(az alkotók)

 Az Osonó Színházműhely rendszeresen szervez műhelyfoglalkozásokat fiatalok és felnőttek számára. A szakmai csoportoknak színészmesterség és improvizáció tréningeket tartunk, a nem szakmai érdeklődők önismereti vagy csapatépítő foglalkozásokon vehetnek részt. A foglalkozások alkalmával, a résztvevők számára lehetőség nyílik a saját belső világuk és érzelmeik felkutatására, mélyebb megélésére. A tréninggyakorlatok kimozdítják a tréningezőt a megszokott élethelyzetekből, így segítenek önmaga jobb és teljesebb megismerésében.


A műhelyfoglalkozások időpontja a Bakelit M.A.C.-ben:

2012. november 25. 11:00

Facebook eseményért, jegyvásárlásért kattintson a linkre:

http://www.jegy.hu/programs/33191/Osono_Szinhazmhely_Ahogyan_a_viz_tukrozi_az_arcot.html

Műhelyfoglalkozások:

PR-Evolution Dance Company:
Blue Men

2012. november 29. 20:00

A kék határtalan mélysége, ahol megszületik az erő. Elveszni benne könnyű, de kitörni a legnehezebb. Számtalan kétség, ábránd, szorongás, öröm, mind itt kering körülöttük, de melyiket érhetik el. Bőrük alatt kúszik egy megállíthatatlan erő, mely kitörni készül. Lassan felemészt, eluralkodik, nem hagy szabadulni. Kívülről semmi sem látszik, csupa titok, ez a valóság. A férfi lélek rejtelmeiről, három különleges egyéniség, három kiváló férfi táncművész előadásában.

Tánc: Baranyai Balázs, Hegedűs Tamás, Petrovics Sándor
Koreográfia: Nemes Zsófia
Zene: Gergely Attila

Jegyvásárlásért kattintson a linkre: http://www.jegy.hu/programs/39944/PR-Evolution_Dance_Company_Blue_Men.html

 

CRY FREE koncert

2012. november 30. kapunyitás 19:00

Négyállomásos nyugat-európai turnéjuk után először Magyarországon, a Bakelit M.A.C.-ben koncertezik a Cry Free!

A 2012-es év egy fontos Deep Purple jubileumot hozott magával, amiről a világ minden pontján megemlékeznek a rockrajongók, és amely évforduló mellett a Cry Free sem mehet el szó nélkül. Negyvenedik születésnapját ünnepli a „Machine Head” lemez, amely a legsikeresebbnek tartott Deep Purple alkotás, már csak azért is, mert az emblematikus „Smoke On The Water” c. dal ezen az albumon található. Emellett még számos dal erről az albumról kihagyhatatlan alkotórésze a Deep Purple koncertek és a Cry Free bulik repertoárjának. A jubileum apropóján azonban a legendás lemez komplett tracklistája életre kel majd a korabeli bónusz „When A Blind Man Cries”-zal kiegészülve…november 30-án a Bakelit M.A.C.-ben. Kapunyitás 20:00 órakor.

Facebook eseményért, jegyvásárlásért kattintson az alábbi linkekre:

http://www.facebook.com/events/165272326929855/

http://www.jegy.hu/arrivalorder.php?eid=208045&aid=3521&vid=358

Minden kedden  9.00-12.00 mi uraljuk a Kontakt Rádió FM 87,6-es frekvenciáját!

 

180 perc művészet, programajánló, érdekességek a kortárs művészet világából, BAKELIT …. és sok jó ZENE! Kísérjék figyelemmel a műsort a Facebookon is, telefonos és facebookos játékkal, rengeteg nyereménnyel várjuk Önöket!

Előadásainkra jegyek kaphatók az INTERTICKET országos hálózatában, valamint a JEGY.HU oldalon.

Jegyinformáció, általános jegyárak:

felnőtt jegy: 2.000 Ft
kedvezményes jegy IX. és XX. kerületi lakosoknak: 1.800 Ft
pedagógus jegy: 1.800 Ft
diák/nyugdíjas/fogyatékkal élők és kísérőiknek szóló jegy: 1.200 Ft
szakmai jegy: 1.000 Ft (előzetes regisztráció szükséges)
tiszteletjegy (regisztrációs jegy): 200 Ft (előzetes regisztráció szükséges)

Figyelem! Egyes esetekben az előadások jegyárai eltérhetnek az általánostól, ezért kérjük tájékozódjon honlapunkon vagy a programok facebook eseményeinél, de szívesen válaszolunk emailen és telefonon is kérdéseikre.

A teljes kínálatunkhoz, jegyvásárláshoz kattintson a linkre:

http://www.jegy.hu/search.php?venue=Bakelit%20Multi%20Art%20Center

Elektronikus jegyfoglalás, előzetes regisztráció: szinhaz[kukac]bakelitstudio.hu
Jegyfoglalás telefonon: +36 1 347 0803 ; +36 30 950 3780
Jegyvásárlás személyesen: munkanapokon 9:00 – 17:00, előadásnapokon az előadás kezdetéig.
Címünk: Bakelit Multi Art Center, 1095 Budapest, Soroksári út 164.

Web: http://www.bakelitstudio.hu/

Facebook: http://www.facebook.com/bakelitmac