Lelkifröccs – ELTE klub megújulva

Az egyetemi klub felfrissült, átalakította programkínálatát. Itt olvashattok az október 19-re eső rendezvényről, valamint megtalálható a leírásban cím és a fontosabb elérhetőségek.

„ 2011-ben az őszi félév kezdetekor nyitottuk meg klubhelyiségünket a belváros szívében, az ELTE PPK kari épület közvetlen szomszédságában. Csapatunk sok éves tapasztalatát állítjuk most a ti szolgálatotokba. Immáron 10. éve kínáljuk Magyarországon rendezvényszervezési és vendéglátói szolgáltatásainkat.

Célunk a Lelki Fröccs megnyitásával egy olyan klubhelyiség létrehozása volt, ahol nyugodtan megpihenhettek suli után vagy épp egy nagyobb szünet alatt, ahol tanulhattok nyugodtan vagy bulizhattok hajnalig a haverokkal. Nálunk mindenre van lehetőség mert mi értetek vagyunk itt.

Az állandó étlap kínálata mellet minden nap ebédidőben kétfogásos menüvel készülünk nektek ami laktató, nagyon finom és persze az ára is kíméli a pénztárcátokat. Bulikon színpompás koktélok kavalkádjára, dübörgő basszusra és fergeteges hangulatra számíthat a hozzánk betérő. Nálunk minden vendég fontos ezért igyekszünk mihamarabb megismerni titeket. Még a borús napokon is nálunk megértő, baráti bánásmódban lesz részed ami talán segít átlendülni a mindennapok nehézségein.

Mindez mellet állandóan frissülő akciókkal is kedveskedünk nektek. Az aktuális akcióinkról és a napi menőről a Facebook oldalunkon, illetve az Aktuális fülre kattintva tájékozódhatsz.

Helyiségünk tökéletes helyszíne lehet az általad szervezett buliknak, találkozóknak. Mindenre kész csapatunk a legjobb tudásuk szerint igyekeznek a számodra oly fontos alkalmat még emlékezetesebbé varázsolni. „

 

Október 19: Átjárók és Ötösalá együttesek

A Lelkifröccs a belváros szívében lévő (VI. Izabella utca 46.) egyetemi klubban az Átjárók és az Ötösalá együttesek csinálnak felejthetetlen hangulatot, utána party hajlalig!
Frekventált helyen (3 perc a 4/6 villamosmegálló, az 1-es metró, 5 perc a hősök tere és az Oktogon) várjuk a szórakozni vágyókat!

Egyetemi árak
SÖR – 390 Ft-tól
KOKTÉLOK – 690 Ft-tól

Átjárók
https://www.facebook.com/pages/%C3%81tj%C3%A1r%C3%B3k/112397008858254

A bandát 2010 tavaszán alapította a dalszerző-énekes Lőrincz Sándor, a bluesharmonikás-gitáros Jankovics Márton és az énekes Lass Bea. Nyári utcazenélés közben találkoztak Danny Bain-nel, az átutazó amerikai dobossal és Bóna Enikővel, a szegedi basszusgitárossal és fuvolistával.
Nem sokkal később a banda elkezdett budapesti klubokban játszani, ahol tovább csiszolták saját hangzásukat, majd 2011 májusra sikerült elkészíteni a „nem rossz kis izé…” című lemezüket.
A budapesti klubéletben való szereplés mellett a tagok együtt vagy külön-külön továbbra is űzik az utcazenét, jazz-zel, nép-és világzenével ismerkednek.

Ötösalá
https://www.facebook.com/Otosala
“Négyen négyfelől. Négyesnél jobb, de nem tökéletes. Olyan ötösalá.”

Start: 22.00

Belépő: 500 Ft

 

http://lelkifroccs.com/

http://www.facebook.com/Lelkifroccs

Cím: 1064 Budapest, Izabella utca 46.