Wisdom: Keep Wisman Alive 6.vendég: Twister

Bátran kijelenthetjük, hogy a 2012-es év a Wisdom egyik legsikeresebb éve. Februárban szerződést kötöttek a Noise Arts Records-al, és ennek folyományaként részt vehetnek a Sabaton, Swedish Empire névre keresztelt őszi turnéján. Az í-re a pontot az a remek hír tette fel, hogy a turné jövő tavasszal is folytatódik, és az egyik állomás Budapest lesz. Szerencsére a hazai rajongóknak nem kell jövő tavaszig várnia, hiszen december 8-án, immáron hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Keep Wiseman Alive. A Club 202-ben tartandó nagyszabású évzáró buli a Royal Vodka támogatásával jön létre, melynek egyik, igencsak közönségbarát akciója, hogy az első 300, elővételi jeggyel érkező vendég hímzett kötött sapkát kap ajándékba. 

A Wisdom vendége ezen az estén a Twister lesz. A zenekar jelenleg második albumán dolgozik, mely a tervek szerint, csak úgy mint az első, a Nail Records gondozásában jelenik meg jövő nyáron. A zenekar első lemezének bemutatóját szintén a Club 202-ben tartotta, így örömmel tér vissza a tett színhelyére. 

 

Az elővételi jegyeket, 1500 forintért, a következő helyeken szerezhetitek be: Ticketportál, Club 202, Headbanger, Hammer, CD pince.

Jegyár a helyszínen: 2000 forint

http://www.wisdom.hu/

https://www.facebook.com/wisdommusic

https://www.facebook.com/twisterrocks