Rubicon hírlevél

Egy nagyon jó hírt szeretnénk megosztani veletek. Mint tudjátok, az utóbbi fél év nem volt zökkenőmentes, sok tagcserén mentünk keresztül, sokan nem is értették, hogy miért nem alakul ki egy stabil felállása a zenekarnak. Kis idő elteltével Józsinál és Leventénél is, csak úgy, mint Terdy Tominál, Molnár Gábornál és Magyari Petinél, kiütköztek azok a dolgok, melyek miatt a zenekar nem tudott továbblépni.

Mostanra viszont újra teljes a banda!!! Két fantasztikus embert találtunk, a basszusgitárosunk Puskás Máté ” Pusi”, aki a Kőbányai zenestúdió növendéke, egy óriási tehetség, a billentyűsünk pedig a klasszikus zenei képzettségű Szabó Gergely “Szög”, aki szerepelt session zenészként a Tűzmadár, H.A.R.D. és a Crossholder zenekarokban, jelenleg a Rubicon mellett a saját power metal csapatának első hangzóanyagán dolgozik.

Úgy érezzük, hogy több szempontból is (emberi, zenei, image) a Rubicon legerősebb felállását láthatják az érdeklődők, ha ellátogatnak a koncertjeinkre. Aki személyesen is szeretne meggyőződni a zenekar élő erejéről, az jöjjön el a ” Mindenen át ” című 2. nagylemezünk bemutató koncertjére a Club 202-be, 2012. szeptember 7-én 20:00 órára, ahol apait-anyait beleadunk majd. Az est fényét 2 sztárvendég is emelni fogja, nevezetesen Alapi István az Edda Művekből, és Hartmann Ádám a Depresszió zenekarból.

Fontos infó: A májusi HammerWorld magazinban található kuponnal a belépés ingyenes lesz, kupon nélkül 1.000.-Forint.

Friss erővel csapunk bele az őszbe, leszerveződött ” Az ördög lánya megy Mindenen át” névre hallgató 6 állomásos közös mini turnénk a Twister zenekarral, a következő helyszínekkel:
Szeptember 21. Szolnok              –  Frakk
Október 13.        Szeged              –  Club Noir
Október 20.        Miskolc              –  Corner Music Pub
November 3.      Székesfehérvár – Fezen
November 9.      Révkomárom     – Rock Klub 25
December 1.      Maglód              – Sport Pub
Találkozzunk a koncerteken:) Addig is: www.rubiconrock.hu, www.facebook.com/rubiconofficial