“Puszta Ököllel” lemezbemutató – 10.06-án – EGO-Project

Már írtunk az EGO-Project lemezbemutatójáról, de mivel egy ilyen eseményt többször is érdemes beharangozni, ezért ismét jelzünk az érdeklődőknek, nehogy megfeledkezzenek az koncertről, illetve még érdekesebb, hogy a ráhangolódás kreatív ötletgyűjtés is ebben az esetben, amelyek később még visszaköszönhetnek az új dalokban. A három fellépő bandáról röviden:

EGO
Aktív próbákkal telik a készülődés, és még ebben a stádiumban is jönnek új ötletek a dalokhoz, persze aztán a feszült gyakorlás legtöbbször eget verő röhögésbe fullad egy-egy próbán, de nálunk ez megszokott, hiszen ugyan ezt látják tőlünk a bulikon is. Azért néha bekomolyodunk és akkor megkeressük az összes igaz hangot, ami egy-egy dalban szerepet kaphat, vagy amit Jung úr beleálmodott ezekbe a nótákba.

Valódi lemezbemutató bulira készülünk, így ha minden jól alakul, akkor valóban eljátsszuk az új, “Puszta Ököllel” című album összes dalát, de a műsorból nem fognak kimaradni a korábbi lemez közönség által legjobban kedvelt nótái sem. Új színpadkép, új háttér, a megszokott öt vigyorgós “öreg” rocker és némi meglepetés is várja mindazokat, akik ellátogatnak a bulira! A buliról felvétel is készül, tehát bízunk a közönség aktív részvételében.
A Crazy Mama ezen az estén Xenia vodka akcióval kedveskedik az érdeklődőknek!
A koncerten kedvezményes áron lesznek kaphatók az Ego-s relikviák, lehetőség nyílik dedikálásra, minden belépő mellé ajándék is lesz…úgyhogy csak egyszer, csak nektek, csak most….Október 6. Crazy Mama – EGO lemezbemutató buli!!!!!
“THE IRON INSIDE – MONSTER MAIDEN SHOW
Az Iron Maiden dalait három gitárral előadó IRON INSIDE teljes megújulással ünnepli az újabb évfordulót, egy teljesen új színpadi képpel és saját látványvilággal! A karnevál most a Crazy Mamába gurul be az EGO vendégeként, egy kis hangulatizzításra!

“NOAROCK

A Noa Rock zenekarnak hamarosan elkészül az első, tervek szerint 10 dalt tartalmatzó nagylemeze.  A zenekar leforgatta első videoklipjét is, az Emlékgyilkos című dalára. Bár alig 4 hónapja állt össze a csapat, minden hétvégén koncertezünk, és reméljük, hogy az érdekes hangszerelésű dalok elnyerik a közönség tetszését!”

 

Facebook esemény: http://www.facebook.com/events/369833153089544/

 

Hammer cikk: http://hammerworld.hu/2012/09/17/ego-project-oktober-6-an-lemezbemutato-buli/
19 óra: kapunyitás,
20.40 – 21.25 Iron Inside,
21.40 – 22.25 NoaRock,
22.45 – EGO Project