Pasik vs Csajok verseny/koncert – 09.21. Trafik Klub

Szeptember 3. szép hétvégéjén, amikor az öreglányok és a taták még örülnek a nyárnak (vénasszonyok nyara, indián nyár), a Trafik klubban (1088 Bp., Mikszáth K. tér 2.) a hölgyek és az urak mérik össze erejüket. Igazi élet-halál harc várható! A világot jelentő deszkákon: The Tits, Grievance, Bubble Babes és SoundVis!on. Utána Hekk Ky Ra Mpage pörgeti hajnalig a lemezeket.
A bandák számára nagy a TÉT, mivel a közönség tapsviharát egy igazi DECIBELMÉRŐVEL (aki nem hiszi, meg is nyalhatja vagy szagolhatja) mérjük meg mindegyik koncert után, és írjuk fel az adatokat, hogy melyik RAJONGÓTÁBOR volt a LEGHANGOSABB és így tovább. 4 helyezett lesz, így nincs vesztes! A SORREND felállítása után jön az eredményhirdetés és az értékes NYEREMÉNYEK!!! A nyeremények eszmei összértéke meghaladja a 150 ezer forintot, amelyet a következő kedves támogatóknak köszönhetünk:

 Dürer Stúdió Kft.

http://www.durerstudio.hu

 Bakelit Stúdió

http://www.bakelitstudio.hu/hangstudio.html
http://davidsolyom.vmlweb.net/

http://www.myspace.com/bakelitstudio

http://www.facebook.com/bakelitstudio

 Próbahely.hu

http://www.probahely.hu

http://www.facebook.com/probahely.hu

MusicMinutes Hangszerbolt

www.musicminutes.hu

https://www.facebook.com/Musicminutes

A facebook esemény: http://www.facebook.com/events/347186262027129/

 

Gyertek ordítani, sikítani, tapsolni, ANARCHIAAAA, mert azt nálunk csak most, csak nektek KÖTELEZŐ!

20.30 The Tits
http://www.facebook.com/thetitsband
http://www.youtube.com/watch?v=AO5iTT_R76k&feature=player_embedded

21.30 Grievance
http://www.facebook.com/pages/Grievance/202351593150519
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SwyKLxd8js8

22.30 Bubble Babes
http://www.facebook.com/bubblebabesofficial
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GmibOtREfP0

23.30 SoundVis!on
http://www.facebook.com/soundvisionband
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ywHzV3dmpcg

A fellépők után Hekk Ky Ra Mpage pörgeti a lemezeket hajnalig, kifulladásig, ameddig a közönség bírja szusszal és sörrel. Rock, retro, mai slágerek… mintha a legjobb rádiót kapcsolnád be!

Kapunyitás: 20.00 óra. Érdemes időben érkezni és hajrázni a kedvencekért! Kezdés pontosan fél 9.

Belépő kimondottan zenekari támogatásként csak most, csak nektek 500 Ft!

Zenekarok bemutatkozója és netes elérhetőségeik:

 The Tits zenekar:

 A The Tits lányok mesélik el, hogyan is él a kis zenekar és hogyan álltak össze:

 „Az egész zenekaros ötlet Lükő Gabriellától és Csernák Blankától jött, ők gondolkoztak már jó ideje azon, hogy kéne egy bandát alapítani. Erre 2010 szeptemberében került sor körülbelül, a fent említett két taggal, akikhez akkor még csatlakozott Vepperi Anna (dobok), illetve Kisérdi Enikő (ének). A 2 év során több ember is megfordult a bandában, (leginkább az énekesek cserélődtek), ám mára a felállás a következő lett: Bohuss Emőke (ének), Gém Janka (gitár), Rindt Renáta (basszusgitár) és Bardócz Letícia (dobok).
A zenélésen kívül egyébként még tanulunk, Reni például most fog érettségizni, a többiek pedig szépen sorban következnek majd…
Pop/rock feldolgozásokat játszunk, eddig egy saját számunk van, de igyekszünk még többet írni. Általában hetente 1-2 alkalommal próbálunk. Hogy milyen számokat dolgozunk fel, az közös megegyezésen alapul. Szerencsére zeneileg elég közel állunk egymáshoz, így nem nehéz kiválasztani a dalokat, amiket játszani szeretnénk.
A közönségünk nagyrészt baráti társaságból áll, így nem nehéz tartani velük a kapcsolatot, de van pár olyan ember is, aki épp azon a helyen tartózkodott, ahol felléptünk és megtetszett neki, amit csinálunk. Ők facebook-on követhetnek minket.
Eddig 2 nagyobbnak mondható koncertünk volt, az egyik a szentendrei majálison – itt nagyszínpadra kerültünk a Kistehén Tánczenekar előtt-, a másik pedig egy nyíregyházi meghívás az Én és a Többiek zenekar által.
Az elsődleges célunk most az, hogy mindenki végezzen az iskolával –legalábbis az érettségivel mindenképp-, aztán utána már talán komolyabban is foglalkozhatunk a zenéléssel, addig is próbálunk, bővítjük a repertoárt és klubokban koncertezünk a kedves barátoknak és a közönségnek.”

 Zenekartagok:

Bohuss Emőke – Ének
Gém Janka – Gitár
Rindt Renáta – Bass
Bardócz Letícia – Dobok

 http://www.thetits.5mp.eu
http://www.facebook.com/thetitsband


Grievance zenekar:

 A Grievance-os srácok elárultak egyet s mást a zenekarról:

 „A zenekar az Almost Normal romjaiból jött létre két „pályakezdő” csatlakozásával. Beni, Szigeti Balázs és az akkori bőgős, Szegedi Dávid új zenekar ötletet vetett fel és nekiálltak társakat keríteni maguk mellé. Rövid keresgélés után a Tobola dobiskola egyik „gépe” a csupán 15 éves Biró Balázs duplázta be magát a csapatba. A zenekar ötödik embere Raczkó Balázs lett, aki szorgalmának köszönhetően könnyen beilleszkedett. Ugyanebben a hónapban csatlakozott hozzánk a fiatal tehetség, Csergő Barbara, aki a másik énekes-vokálos posztját tölti be a zenekarban. Dávid egyéb okok miatt kiszállt, majd helyét 2 hónapra Varsádi Ricsi vette át, végül ősszel társult hozzánk Kovács Dániel basszusgitáros posztra és így végre teljes lett a csapat.
2011 augusztusától a zenekar a Nyitott Színpad Zenei Egyesület (NYISZ) tagja. Az egyesület egyik oszlopos tagja és szervezője Szigeti Balázs, az énekesünk. Az egyesület által szervezett Free Stage rendezvényeken és egyéb százhalombattai eseményeken rendszeresen fellépünk a zenekarral, valamint saját koncerteket is szervezünk a barátaink, illetve magunk szórakoztatására. Szeretünk zenélni és jó hobbinak és szenvedélynek tartjuk….

Akiket mi is szeretünk: Avenged Sevenfold, Subscribe, Leander, Pantera, Alter Bridge, Protest the Hero, Rage Against the Machine, Dream Theater, Slipknot, Bullet for My Valentine, Periphery”

 Zenekartagok:

 Szigeti Balázs – Ének
Bárkányi Benjámin – Gitár/Vokál
Raczkó Balázs – Gitár
Kovács Dániel – Basszus gitár/Vokál
Biró Balázs – Dob
Session tagok: Csergő Barbara – Ének
Korábbi tagok: Varsádi Richárd, Szegedi Dávid

 http://www.facebook.com/pages/Grievance/202351593150519


Bubble Babes zenekar:

 

2010 augusztusában alakult az- akkor még- csak dögös csajokból álló banda. Miután elfogyasztották 2. szólógitáros csajukat, végül kedvenc Petijük mellett tették le a voksot, így már a csajoknak is van kit bámulni a színpadon 😉
Kisugárzásuk erősen radioaktív.
Vagány, fiús zenét játszanak; nu-metal, rap, hip-hop, thrash metal stílusban
zúzzák le a férfiszíveket és srácokat megszégyenítő keménységgel
döbbentik meg a vadulni vágyó lányokat. 2011 nyarán vették magukhoz guitarherojukat, aki fiú létére maradni látszik.

Akiket ők szeretnek:

Linkin Park, Limp Bizkit, Metallica, Rage Against The Machine, Free Houdini, Napfénypresszó, Jackie Brown, Jurij, Checkpoint Charlie

Stílusuk: Nu-metal, thrash metal, kibaszott black metal, vegetáriánus progresszív grindcore

A Bubble bébik saját elmondása szerint a következőképp alakultak:

„A zenekar alapítása a 2010-es szolnoki Gitármánián indult, ahol énekesünk, Karai Anna megismerkedett Bónyai Brigi gitárossal. Az ötlet egy fiús zenét játszó kemény csajbanda, ahol Anna kiélheti a kiabálós ösztöneit. Nemsokára megalakult a zenekar első felállásában: Karai Anna – ének, Beke Bogi – basszusgitár, Fekete Andi – dob, Bónyai Brigi – gitár. Brigit és későbbi gitárosunkat, Flórát a 17 éves guitarhero, Kiss Peti követte. Az irány azóta sem változott: elsősorban nu metál feldolgozásokkal foglalkozunk, népszerű, odabaszós nótákat veszünk elő, amiket mind a négyen szeretünk. Imádjuk, ha a közönség beindul, mint a ringlispíl, ez minket is felpörget. Szeretünk káromkodni, ugrálni és fontoskodni, na meg kiöltözni (már aki :P)
Magánban amúgy Anna tanító néninek tanult, és most ő a BME legszexibb fénymásolókisasszonya, Bogi terméktervező mérnöknek tanult, de jelenleg autókat ment, Andi matek szakon tanul, Peti meg még gimnazista.
Saját számokon is dolgozunk, de nehéz összehangolni, mert négyen négyfélék vagyunk: Anna elsősorban a nu metált szereti, Boginak progresszív- alternatív irányba megy a keze, Andi a metál felé hajlik, Peti meg vegyes felvágott. Szeretnénk azért leszögezni, hogy még nem adtuk fel…
Célunk, hogy minél többen megismerjenek, sikerült már fellépnünk Budapest néhány nagyobb színpadán. (Dürer nagyszínpad, Club 202, PeCsa Café, Vörös Lyuk, Csili Művház, és eljutottunk Szolnokra és Oroszlányba is.) Játszottunk Intim Torna és Belmondo előtt is. Egyszóval továbbra is azon vagyunk, hogy megmutassuk: csajok is tudnak kemény, fiús metált játszani!”

Zenekartagok:

Karai Anna Roxanna: ének – eszmei vezető
Beke Bogi: bass – baszogatógép
Fekete Andrea: dob – odabaszógép
Kiss Péter: szólógitár – soundfelelős
Berényi Eszter: gitár – hajrázó-gép

https://sites.google.com/site/thebubblebabes/
http://www.facebook.com/bubblebabesofficial
http://csajokamotoron.hu/zene/bubble-babes

 

A SoundVis!on zenekar:

A SoundVis!on zenekar 2009 őszén alakult. A tagok zenei érdeklődése sokrétű, mégis összhangba kerül a közösen összerakott új dalokban, hangszerelésekben. Friss, modern rockzenénkkel szeretnénk a műfajt egy emészthető, rádióbarát formában játszani, hogy az népszerű lehessen szélesebb körökben is. A zenekar főzenekarként játszott már budapest komolyabb színpadain: A38 hajó, Wigwam, Diese

l Club, Dűrer Kert, Old Man’s és számos kisebb klubban. Részt vettünk a nagyobb fesztiválokon, mint a debreceni Campus fesztiválon ahol a Kiscsillag előtt léphetünk fel.
Rendszeres fellépői vagyunk az Old Man’s Pub-nak, ahol akusztikus programunkat hallgathatja meg a közönség.
2010-ben a zenekarral részt vettünk az Emergenza nemzetközi tehetségkutató fesztiválon, ahol négy forduló után nagy közönségsikerrel közép-európa 4. , Magyarország 2. legjobb rockbandájának választottak. Azóta Énekesünk Stoki a zsűri tagja lett.
Rövid fennállásunk ellenére rendszeresen koncertezünk külföldön. Sokszor játszottunk Szlovákiában, Czech országban és Ausztriában 2010 Februárban pedig lehetőségünk volt egy külföldi turnéra is.

Zenekartagok:

Stokinger Zoltán – Lead vocals – guitar
Kalóz Péter – Lead guitar
Mangult Attila – Bass, vocals
Richers Chrystian – Drums and percussion
Csomor György – Keyaboards, vocals

Médiavisszhangok:
“SoundVis!onék , slágeres rockmuzsikájukkal együtt azt a tudatot is felhozták a színpadra, hogy ők itt ma piszok jól fognak játszani, és így is tettek. Ráadásul nagyon együtt éltek a (lassacskán szépen megszaporodó) közönséggel, volt pacsizás, első sor arcába térdelés, vigyorgáshegyek, női sikolyok, minden, ami kell… Külön ki kell emelnem szólógitárosukat, aki eddig mindig kicsit elbújt, most viszont a színpadi show-ból is kivette a részét, közönséggitároztatásra nyújtotta be hangszerét, betérdelt a színpad szélén, és egészében véve nagyon odatette magát – öröm volt nézni! Walking in the Rain című számuk pedig sláger és pont. ”

“Ahogy a SoundVis!on fellépett a színpadra egyből megkaparintotta a közönséget, akik készségesen teljesítették is a kéréseiket, sőt táncra is perdültek egy két szám hallatán. Sikerült a repertoárba egy puddle of mudd feldolgozást is becsempészni, ami szintén nagyon jól sikerült.”

http://myspace.com/soundvisionband
http://facebook.com/soundvisionband
http://youtube.com/user/soundvisionband
http://soundcloud.com/soundvisionband
http://zeneszoveg.hu/soundvision
http://rockerek.hu/zenekarok/SoundVis!on