Blind Myself hírlevél – szünetet tart ősszel a zenekar

“Az ősszel kevesebbet koncertezünk majd. Szeretnénk még jobban a NÉGYSZÖGÖL következő megjelenéseire koncentrálni, ezért úgy döntöttünk, hogy novemberig (két kivétellel) nem játszunk majd, decemberben is csak pár fellépésünk lesz. Ezzel egy időben izgalmas átalakuláson megyünk keresztül. Úgy döntöttünk, hogy zenénkben újra nagyobb hangsúlyt fektetünk a samplereknek, billentyűknek és az intróknak/átkötőknek, hasonlóan a Heaven’t albumhoz. Ezek megjelenését már hallhattátok is a Négyszögöl első három dalában, de a régebbi számokat is áthangszereljük egy kicsit, hogy még jobban kapcsolódjanak az új/régi koncepcióhoz. Mindehhez sok idő kell, ezért nem fogunk olyan sokat koncertezni.
A Blind Myself támogatói program keretében lehetett hozzájutni exkluzív zenekaros relikviákhoz háromféle verzióban. A GOLD csomagunkból 2 darab még megrendelhető (S vagy M-es méretben)!!! Van benne kapucnis pulcsi (elől hímzett, hátul nyomott), full color nyomású minőségi póló (elől/hátul print – egyedi számozással), tanga, Blindos pengető, gravírozott sörnyitó, kisdobverő-kulcstartó, valamint matricák! Ára 19.990 forint! Írj a blindmyself@blindmyself.com-ra a részletekért!!!!
A Négyszögöl első 3 dala továbbra is ingyen letölthető a blindmyself.com oldalról!!!
A 3 új szám YouTube linkje:
1.     Maradék (Kulka János főszereplésével)
http://www.youtube.com/watch?v=cv_xlc1GgkQ
2.     A Fekete Lovag mindig győz! (feat. DopeMan)
http://www.youtube.com/watch?v=p5BzLWumrss
3.     Magyar világvége
http://www.youtube.com/watch?v=FRGhKN8fr2I
NÉGYSZÖGÖL második része rövidesen elérhető lesz, kövessetek minket aFacebook oldalunkon, ahol a legfrissebb információkhoz juthattok a zenekarról!!!!
Üdv!”