Három nap Rock a Zúzda Rock Kertben

Ismét hosszú és izgalmas hétvégének néz elébe aki a Zúzda Rock Kertet választja! A szokásos szerdai rock karaoke után csütörtökön (augusztus 23-án) a nyár utolsó Underground Csütörtöke következik! Színpadra áll a budapesti „gastro surfben” utazó Fit Fat, valamint az egyenesen Erdélyből, Marosvásárhelyről fővárosunkba érkező Backlash zenekar! A belépő mindössze 390 Ft-ba kerül, melyhez egy ingyen fröccs is társul! Kezdés pontban 21.00-kor!

Másnap pénteken (augusztus 24-én) nem közelebbről, mint a messzi Kanadából látogat el a Morre együttes. Előttük a székesfehérvári End Of Paradise és a budapesti GRB lép fel! A program 20.00-kor indul, a jegyért pedig 990 Ft-ot kérnek el a rendezők!

A szombati (augusztus 25-i) nap is kemény zúzásra számíthat az Újbudára látogató! Hivatalos Manowar Est lesz ugyanis a  Magyar Manowar Club szervezésében! Koncertet ad az Angel Agnatic, a Tűzvihar és a Play and Kill – Manowar Tribute! Az élő zene mellett hajnalig tartó mulatozásra is sor kerül a legjobb Manowar nótákkal, játékokkal, bográcsozással!

 

Augusztus 23. (csütörtök) – Underground Csütörtök:

Fellépők: Fit Fat, Backlash

Belépő: 390 Ft, melyhez egy ajándék fröccs is jár

Kezdés: 20.00.

 

Augusztus 24. (péntek) – Morre (CAN):

Fellépők:  Morre, (CAN), GRB, End Of Paradise

Belépő: 990 Ft

Kezdés: 20.00.

 

Augusztus 25.  (szombat) – Hivatalos Manowar Est:

Fellépők:  Angel Agnatic, Tűzvihar, Play and Kill – Manowar Tribute

Program: Sörivó verseny, bográcsozás, karaoke, scream bajnokság, rockdiszkó hajnalig.

Belépő: 690 Ft, melyhez egy ajándék korsó sör is jár.

Kezdés: 18.00.

http://www.zuzdarockkert.hu

http://www.facebook.com/ZuzdaRockkert