V. Zorall Sörolimpia – 2012.08.17-19.Balatonszemes

Mint ahogy azt már mindenki tudja, idén új helyre költözik a Zorall Sörolimpia. Azt mondtuk korábban, hogy csak a helyszín változott, minden más maradt a régiben. Ez így ebben a formában nem állja meg a helyét, hiszen a helyszín változásával egy minőségibb és nagyobb fesztivál lehetősége nyílt meg. Nem beszélve a Balatonról, ami egyik részről egy plusz szórakozási lehetőséget biztosít minden fesztiválozónak illetve egy új színpad is helyet kap majd a magyar tenger partján. A délutáni és esti zenei programokon kívül természetesen idén is lesz Nagy Zorall Lagzi, az edzettebbek biciklizhetnek Szaszával és nem maradnak el a Sörolimpiai Csapatjátékok sem. A Vizi színpadon, természetesen mikor nincs zenés program, élőben sugároz majd a Best Of Rock FM rádió.

Idén először, a zenei igényeket kiszolgálva, több tribute banda is fellépési lehetőséget kapott, és a Pulzus tehetségkutatón részt vett zenekarok közül, a három döntősön kívül, a teljesítményük alapján, többen is meghívást kaptak. A Zorall Pussy Színpadon mindennap 13:30-tól körülbelül hajnali kettőig tombol majd a rock’n’ roll, olyan fellépőkkel, mint a Kalapács, a Road, a Depresszió és természetesen a Zorall. A Zorall Dreher színpadon többek között ott találjuk a Hammer istálló néhány zenekarát: a Septicment, a Decaying Incest zenekart, a Rubicont, és a Twistert és erre a színpadra érkezik majd  zenekar a Felvidékről és a Vajdaságból is. Aki éjfél után még bírja szusszal, azt DJ Paplan szórakoztatja majd 24 órától. Az új helyszínen a cél továbbra is változatlan. A Zorall Army, azaz a népes Zorall család összeverbuválása, egy nagy közös bulira, ahol a személyes találkozásokon és a családias jellegű programokon túl remélhetőleg mindenki megtalálja majd a neki megfelelő zenei programot is, sőt akár új kedvencekre is talál. 🙂

Az V. Zorall Sörolimpiára a belépő 3800 forint lesz, mely magában foglalja a kemping és a strandhasználatot is, és a hetijegy mellé jár egy, aznap megjelenő új Zorall CD. A napijegy 1500 forintba fog kerülni és a belépés 14 éves korig ingyenes.

 

További információk itt: https://www.facebook.com/ZorallSorolimpia

A Facebook eseményhez itt lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/events/190905994317771/