Színdarab bemutató – Siklósi Edit: Tüskék, avagy ami még belénk szorult – 07.08.

Július 8-án második alkalommal kerül bemutatásra Siklósi Edit színdarabíró, dalszövegíró, dalszerző nagy sikerű darabja a Tüskék, avagy ami még belénk szorult címmel az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ A13 színházának előadásában.
Tartsanak velünk egy érdekfeszítő utazásra egy magányos női lélek rejtelmeibe!
Kit ne érdekelne, hogy mi zajlik le a nőkben egy kapcsolat alatt, előtte, az udvarlás alkalmával, ismerkedés közben? – Itt az alkalom, hogy megismerkedjenek ezekkel a ki nem mondott szavakkal!

A szerző női szemmel, női lélekkel megélt tapasztalatait meséli el, hogy milyen is az élet páratlan oldala, hogy milyen viszontagságokkal jár a párválasztás, és mennyire nem könnyű (a férfiak ne haragudjanak) az “egyszerűbb” nem észjárásával megbirkózni. Mert a pasik sem egyszerűek! Mert a pasik sem ésszerűek! (Persze a nők… azok mindent túlbonyolítanak. Igen, talán így is van.)

Siklósi Editet kérdeztem arról, hogy kinek ajánlja a színdarabot:

– Mit gondolsz a színdarabról és kinek ajánlod?

„Kérdezed, kinek szól a színdarab? Minden szinglinek 0-99 évig. Tulajdonképpen egy olyan életszemléletet ad át az embereknek, melyből kiderül, hogy sose csüggedjenek, mert az élet egy nagy kaland, aminek sok állomása van, miközben folyamatosan keressük a boldogságot. Maga a darab dalokon és táncon keresztül mutat be egy élettörténetet, de a vidámabb megvilágításban. Humorral és kalanddal bő történet ez az igazit kereső nőről, aki az idők folyamán szabadul meg a múlt tüskéitől.”

Reméljük, hogy minden kedves színház szerető, aki magányos, vagy nem magányos, szingli, avagy már párra lelt, talál számára üzenetet a színdarabban!

Főszereplő: Szemerédi Bernadett

Szólótánc: Végh Zoltán és Kaplonyi Csilla

Táncosok: Alsószentiványi Ildikó, Bárányi Diána, Bárdos Rita, Éles Nikolett, Fábián Réka, Kovács Gyula, Marton Ildikó, Marton István, Nádor József Ferenc, Paulik János,
Régeni Boglárka

Közreműködik a Fortuna TSK

Koreográfus: Végh Zoltán

Zene: Siklósi Edit

Dalszövegek: Fehér József, Siklósi Edit

Rendező: Lukácsa Sándor

Időpont: július 8., vasárnap 19.00

Belépődíj: 1000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 800 Ft

Jegyeket elővételben ajánlott venni!

Jegyek a helyszínen vagy a jegy.hu internetes oldalon válthatók

Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

 

A darab a facebookon is elérhető: http://www.facebook.com/tuskek

A darab facebook eseménye: http://www.facebook.com/events/213334432120515/?ref=ts