Cheroee – Egy lapra téve lemezbemutató koncert

Május másodikán a boltok polcain a Cherokee zenekar első lemeze, az Egy lapra téve. Az album a Nail Records gondozásában jelenik meg és 12 nótát tartalmaz. Elérhető lesz majd a metalshopban ( www.metalshop.hu) és a partner üzletekben. A lemez természetesen beszerezhető lesz a zenekartól is és erre az első és legjobb alkalom a Cherokee lemezbemutató koncertje lesz, június 15-én a Club 202-ben.

A nagyszabású koncerten fellépnek majd a zenekar egykori tagjai: Kovács Judit, Glowacz Dorina, Nádasdi István, Meggyes Tibor, Fekete Gyula, Pallás Gyuszy illetve a zenekar barátai, a Snakeheart együttes egykori tagjai  Raczkó Balázs és Vincze Zoltán is. Az este két vendégzenekara a Long Road és a Steroid lesz. A lemezbemutatón lehetőség lesz Cherokee relikviák, úgymint pólók, kitűzők és csuklószorítók beszerzésére is.

A júniusi HammerWorld magazin megvásárlásával ingyenesen jöhetsz a rendezvényre, csak vágd ki és hozd magaddal az újságban található kupont. De ha addigra még sem sikerülne hozzájutnod az újsághoz, nincs ok aggodalomra, hiszen a Club 202 bejáratánál is megvásárolhatod majd.

Gyere és ünnepeljünk együtt!

 

2012.06.15.

Club 202

Cherokee lemezbemutató koncert

Vendég: Long Road & Steroid

Kapunyitás: 20 óra