Tűzmadár hírlevél – Silverblade, és az Álmok turné folytatódik!

Az elmúlt két-három évben egyre többet hallani a Silverblade nevet, ha gitár, és basszusgitár erősítőkről van szó. Nem véletlen, hogy a szakmában már sokat elért zenészek is beálltak az endorser-ek, és a vásárlók sorába.
Egy egyedi, és különleges szponzori megállapodás jött most létre a Tűzmadár zenekar és a Silverblade cég között is. Mostantól a TM koncertek hangzását merőben meghatározó, modern, nyers zúzda-metal-sound fogja jellemezni, hiszen Károlyi Gary és Tóth Péter gitárosok is a Hellhound széria egy-egy jeles képviselőin játszanak majd.

Facebook nyereményjátékunk is ehhez kapcsolódik, mostantól a tavaszi Álmok turné minden állomásán 2 Silverblade pólót sorsolunk ki azon megosztók között, akik az aktuális koncert meghirdetett beharangozó FB linkjét megosztják! A pólót a helyszínen lehet átvenni, előzetes méretegyeztetés után. A nyerteseket természetesen levélben értesítjük.
Figyelem! A többszörös megosztás növeli a nyerési esélyeket!!!

Most vasárnap (04.08) a II. Húsvéti Heavy Metal Fesztivál keretein belül játszik a Tűzmadár 18.00 után, szeretettel várunk mindenkit!
A tavasz folyamán még sok helyre ellátogatunk, kövessétek figyelemmel a www.tuzmadar.hu – t!