Tűzmadár – Az Álmok folytatódnak!

Az idei tavasz egyik legjelesebb koncertsorozata a Tűzmadár zenekar előadásában, az Álmok turné egészen június közepéig tart! Magyarország egyik legprofibb Modern Heavy csapata várható a továbbiakban Kolozsváron (RO)(04.27), Debrecenben (04.28.), Székesfehérváron (05.04), Budapesten az első, és egyedülálló VIP ROCK SHIP-en, ahol egy kisebb dunai hajókörút közben látható a csapat egy igazán exkluzív koncert keretein belül (05.05), Szegeden (05.11), Zentán (SR) (05.12), a Megarock fesztiválon a beregszászi (UA) Amfiteátrumban (05.26), ahol a Tankcsapda a főzenekar, Sopronban (06.08), és Szombathelyen (06.09).
Figyelem! Minden koncert előtt Silverblade-póló-nyereményjáték! Figyeld a tuzmadar.hu-t, és a Facebookot!
Ha valaki esetleg még nem ismerné a zenekar munkásságát, a www.tuzmadar.hu-n a levelező listára való  feliratkozás esetén bárki megkaphatja a TM diszkográfiához a letöltési linkeket!
Úgy tűnik, a Tűzmadár most lendül igazán a magasba, sőt, menedzsmentjük közlése szerint több nyári fesztiválon is ott lesznek, és az őszi turnét is elkezdték már szervezni, jövőre pedig várható az új anyag, előreláthatóan 2 nyelven!
Találkozunk a koncerteken!:)