Depresszió és Moby Dick az idei Fonogram jelöletek között

fonogram.hu oldalon megjelentek az idei jelöltek.
Örömmel olvastuk, hogy a DEPRESSZIÓ – Vízválasztó (Hammer Music) és a MOBY DICK – A holnapok ravatalán (Hammer Music) is az idei várományosok között van.
Szomorúan, hogy idén sem jutott át a “szakmai” előrostán a Hammer Music által nevezett nagyszerű Whitesnake. Mr. Big vagy Nightwish (klasszikus rock), Anthrax, Amorphis, Amon Amarth (metal) Christian Epidemic, Hard, Ossian (hazai hard rock / metal) album vagy nemzetközi sikereket is elérő Dalriada korong…, és egy jópár további anyag sem.
De nem ütötte meg a Mega – X Faktor sztárjainak szintéjét a Chronology vagy az AWS mint új banda (felfedezett kategória) és sokadszor is
kiszóródott a világzenéből a folk rock / metal, idén a Virrasztók CD-jének volt szűk a “szakmai” keresztmetszet, de még a Csillag Születikben felbukkant, de legalább valóban ötletes Czemende anyag sem volt elég szórakoztató :)))!
A Fonogram gálát május 8-án rendezik meg, élőben a Millenárison, illetve a Magyar Televízióban lehet majd követni a díjátadót ahol várhatóan a 40 éves Lord is felbukkan egy dal erejéig.

Forrás:

dr. Hartmann Kristof
sales, label, booking – Hammer Music Hungary
www.hammerworld.hu