ABRACADABRA – új album és klip

Tíz év szünet után, három esztendeje játszik újra az ABRACADABRA formáció, két hónapja lettek kész az leendő új albumuk első három dalával, amelyek közül a “Holnap után” címűre komponált video klipet is közüljük.
Részletek a BIO-ból:

Az ABRACADABRA hat tagú, modern, lendületes underground popzenét játszó budapesti zenekar, kizárólag saját dalokkal. A dalokban fontos szerepe van a rendhagyó dalszövegeknek, hangsúlyozott az ének, és a zenekarra nagyon jellemző gitárhangzás. A zenekar tagjai nem főállású zenészek, található köztük tévés rendező, grafikus, tanár, IT-szakember és divathálózat boltvezetője is. Eddig két magánkiadású albumuk jelent meg, kis példányszámban. Az első ABRACADABRA, a második MEHETNÉNK DÉLRE címmel. A második lemez címadó dalához készült videó a kilencvenes évek közepén sikeresen szerepelt zenei csatornák műsoraiban, az albumhoz készült LÁZ című klip pedig a YouTube oldalain vált népszerűvé. Az első két album aktív évei után a zenekar egy időre felfüggesztette működését, majd három éve, több száz érdeklődő előtt, sikerel tért vissza a fővárosi Ráday Klubban.
Folyamatos koncertek és stúdiómunka után, a napokban tették elérhetővé készülő új anyaguk első dalát, Holnaptól címmel. 2012 elején két újabb ABRACADABRA dal jelent meg a zenekar internetes oldalain, illetve április elején bemutatják a Holnaptól című dalhoz forgatott kisfilmjüket is, Kocsis Judit rendezésében. Az új dalokban illetve a videón kiemelt szerepet kapott Vatai Zsanett (25), a társulat rendkívüli kisugárzású énekesnője, aki a zenekarhoz való múlt évi csatlakozása óta a közönség kedvencévé vált.
A zenekarral az év elején a NEO FM és a székesfehérvári FEZEN rádió is hosszabb riportműsort készített és sugárzott, illetve bejutottak a HARD ROCK CAFÉ világméretű Battle of the Bands versenyének budapesti döntőjébe is.
Tagok:

Vatai Zsanett – ének
Keszthelyi Béla – gitár
Kápolnási Tamás – billentyűs hangszerek, vokál
Knipf Tamás – basszusgitár
Sándor Lajos – gitár
Varga Zoltán – dobok