Rolls Frakció születésap – 03.16. Vendég: Ezüstpatak, Motiva

Rolls Frakció születésnap. Pecsa Music Hall – 2012.03.16. – Vendég: Ezüstpatak, Motiva

Krisztusi korba lépett a Rolls Frakció zenekar.  A fiatalok kedvéért egy kis visszatekintés. 1982-ben az Egymillió fontos hangjegy című műsort a Rolls Frakció miatt tiltották be. Ebből már mindenkinek tisztán lejön, hogy a Rolls Frakció sohasem volt az a zenekar, aki beállt a sorba. Ők állva pisiltek és ülve…., ja, hogy Ti is? De ők meg is énekelték!

Olyan nagyszerű dalokat adtak nekünk, mint az  Iskolás gyerek naplója, Belvárosi nem üveg, hanem fehérház, Villamos, Hétköznapi Tégla, Robbantgatunk, Budapest felett vagy az  Adj helyet magad mellett. Igen, ez eredetileg Rolls nóta volt!
1984-ben a Hungaroton Start kiadta a lemezüket, de abban az időben a frakció szó nem csengett jól, ezért a zenekar a lemezen csak Rollsként szerepelt. Nehéz idők voltak…
2009 márciusában volt az utolsó Rolls koncert a Dieselben, majd 2011-ben néhányan úgy gondolták, hogy újra életre kellene hívni a zenekart. Nádudvari Lajos – dob, Losonczy Pál – billentyűs hangszerek, Gabrieli Richárd – ének, Gönci György – basszusgitár, Belányi István – gitár, Héri Attila – dob alkotja a jelenlegi Rolls Frakció zenekart és március 16-án, méltó módon ünneplik majd meg a zenekar 33. születésnapján.
Két vendégzenekar is színesíti a programot. Az Ezüstpatak zenekar és  Motiva lesz a Rolls Frakció segítségére a hangulatkeltésben.
Március 16-án tehát Izzik majd a tavaszi délután!
2012.03.16.
Pecsa Music Hall
Rolls Frakció születésnapi koncert
Vendég: Ezüstpatak, Motiva
Kapunyitás: 18 óra