Monsters of punk 2012

Itt a tavasz , virítanak a tarajok, avagy egy következő nagy eseményre készül a punk zenei színtér.

Miután februárban egy nagyobb volumenű klubfesztivál keretein belül 36 órában bulizhattak, máris egy ominózus babonás hétvégén készülnek a következő megmozdulásra. A Monsters of punk 2012 elnevezésű 18 zenekart felvonultató eseményen a a péntek 13-hoz híven a hazai rockabilly, és a psychobilly nevei kapnak főszerepet, mint például a Yellow Spots, a The Ködmöns, Horribillies, Voodoo Allen, The Crooked, és a The Cathouse. Szintén ezen a napon megyünk át egy kicsit a streetpunk világába méghozzá a rövid szünet után újra színpadra lépő Belfeg-Oi, és a stílust erősítő Pozsonyból érkező Odklon, az estét pedig a fesztivál egyetlen ska képviselője a Punkie zárja.

Másnap este folytatódik a punk őrület, és olyan régi kedvencek állnak színpadra mint a Kretens, és a Qss, majd a fővárosban egy régen látott banda is megfordul a Katéter zenekar személyében.

De , hogy ne csak a múltban kalandozzunk igazi őrület várható, hiszen a Shitpump végre egy igazi hosszabb koncerttel készül az eseményre, valamint a velük turnézó Káderek, Söralátét zenekarok is láthatóak, hallhatóak lesznek szombat éjjel, mellettük pedig újra helyet kapott a DTG, a Fly tox, és az Ingyensör zenekarok is.

A belépő teljesen punk barát , hiszen 500 ft-os napi, és két napos 800 ft os bérletárral látogatható a buli, és a szervezők komoly italakciókkal és egyéb meglepetéssel is készülnek tehát mindenkinek csak javasolni tudjuk.

Az esemény facebook eventje:

https://www.facebook.com/events/136379336489199/

A vidékről érkezők teljesen barátságos áron a klubtól pár száz méterre tudják kialudni a fáradalmakat, amelyről részleteket szintén a facebookon találtok…