Crucify Fesztivál a Mentában – április 8.

A Mentában eddig ritkán volt igazi zúzda, abból a hörgösös fajtából. 🙂 Eddig. Április 8-án a Crucify Fesztivállal veszi kezdetét egy olyan koncersorozat, amin lehetőséget kapnak a picit erőteljesebb stílusokat képviselő zenekarok is. Havonta egyszer. Lesz majd death metal, metalcore, némi thrash, ilyesmi, szóval minden, ami egy picit hangosabb a megszokottnál.

Április 8-án, a Crucify Fesztiválra összehoztunk nektek 4 remek bandát, nézzük is őket szépen sorjában! A budapesti The Fibonacci Project 2009-ben alakult, de az első igazi bemutatkozásra 2011-ig kellett várniuk. Tavaly megjelent az első EP-jük is, Equations címmel, mely a honlapjukról letölthető.  A srácok főleg a metalcore stílusjegyeit követve írják dalaikat. Az est második fellépője a szintén budapesti Eye For I zenekar lesz. Őket is, ahogy a The Fibonacci Projectet, a Pulzus tehetségkutatóról ismerhetjük, de az Eye For I 2009-es megalakulása óta több budapesti klubban előfordult már. Az Eye for I szintén metalcore stílusban nyomja, és ők is nemrégiben jelentkeztek első EP-jükkel. A dalhoz a zenekar Soundcloud profilján fértek hozzá.

A harmadik fellépő a csornai Decaying Incest lesz. A zenekar már a második lemezén dolgozik, és nagyon várja már a találkozást a budapesti közönséggel. A stílusuk a thrash metalhoz áll legközelebb, így e stílust kedvelőit mindenféleképpen elvárjuk a bulira! Hamarosan belefognak első profi klipjük forgatásába és második lemez munkálatairól is folyamatosan tájékoztatunk majd Benneteket. Lesz náluk az első lemezükből, amit ha tetszett a produkció, akciós áron meg is vásárolhattok majd.  Az este negyedik zenekara a Revenge of the Moment lesz. Ők szintén egy budapesti banda, metalcore/deathcore stílusban muzsikálnak és tavaly novemberben alakultak. Nemrégiben rögzítettek első dalukat és a folytatást, legalábbis a Facebookon, több mint 400 rajongójuk várja.

Nos, ezzel a picit hangos programmal várunk Benneteket április 8-án, a Menta Teraszon. A belépő a helyszínen 1000 forint lesz, de elővételben 800 forintért is hozzájuthattok. Ha szeretnétek spórolni, menjetek a Mentába és vegyétek meg a jegyeteket most!

 

2012.04.08.

Crucify Fesztivál

The Fibonacci Project

Eye for I

Decaying Incest

Revenge of the Moment

Kapunyitás: 18 óra

Belépő: helyszínen 1000, elővételben 800.

 

http://www.thefibonacciproject.com/

https://www.facebook.com/thefibonacciproject

http://soundcloud.com/eye-for-i

https://www.facebook.com/pages/Eye-For-I/149883875078493

http://decaying.uw.hu

https://www.facebook.com/dincest

http://www.myspace.com/577347429

https://www.facebook.com/RevengeOfTheMoment