V. Zorall Sörolimpia – Balatonszemes – Vadvirág Kemping

2012-ben új helyszínre költözik a Zorall Sörolimpia. Ennek kapcsán tett fel néhány villámkérdést Boltsek Andi a fesztivál szervezőjének, Lévai Hangyássy Lászlónak.
Hol lesz idén a Zorall Sörolimpia?
Balatonszemesen, a Vadvirág kempingben rendezzük meg idén az ötödik, jubileumi sörolimpiánkat.
Mennyivel lesz másabb, illetve mennyivel lesz jobb az új helyszín?
Sajnos évek óta küzdöttünk a megyeri helyszín hiányosságaival, mint az áram, víz, csatorna, stb. A kis falu sajnos nem alkalmas egy ilyen jellegű rendezvény megtartására, a fent felsoroltak hiányossága miatt. Néhány hathatós érv, ami szerintünk nem egy utolsó szempont a döntésünkhöz:
Árnyas Balaton parti kemping, a vasútállomás közelsége (150 m), kiépített WC és zuhanyzók akár többezres tömegre, kiépített és koncertezésre alkalmas áram, stb.
Milyen változásokra számíthatnak a fesztiválozók a szállás, a tisztálkodás és az étkezés terén?
Mivel a rendezvénynek egy kemping adja a területet, ezért minden ki van építve ennek megfelelően. Van WC és zuhanyzó meleg vízzel bőségesen. Étkezés fronton is minőségi változásra számíthatnak a fesztivál látogatói.
Mi az, ami továbbra is változatlan marad?
Változatlanul a Zorall zenekar a házigazdája a rendezvénynek ,ahol is igyekszünk minden zenei ízlést kielégíteni. A jól bevált dolgokat, mint: Bazi nagy Zorall lagzi, Tábortűz, motoros felvonulás és túra, csapatjátékok, kívánságlámpás eregetés stb, természetesen idén is megtartjuk. De folyamatosan agyalunk, hogy ez a fesztivál ne legyen az” egyen feszt” kategória.
Mikorra lesz készen a program és ezen belül milyen újdonságokra számíthatunk?
A fő gerincét a műsornak összeraktuk, de mivel idén 3 színpadot szeretnénk üzemelni, ezért még várjuk a csapatok jelentkezését. ( További infók alább)
A nagy és kisszínpad mellett újdonságnak számít az akusztikus vízi színpadunk, ahol  Macskajaj jellegű akusztikus brigádok szórakoztatják majd a tisztelt közönséget.
Zenekarok figyelem!
A jubileumi évre való tekintettel nem csak a helyszín tekintetében lesz másabb az Zorall Sörolimpia. Minden évben tucatnyi zenekar jelentkezik, hogy felléphessen a fesztiválon, ezért idén, 3 zenekar erejéig átadjuk a szervezési feladatokat a rajongóknak egy játék keretében, melynek menete a következő:
Várjuk azon zenekarok jelentkezését, akik szeretnének fellépni az V. Zorall Sörolimpián. Jelentkezni egy fotóval és egy youtube linkkel lehet, erre az email címre:
Jelentkezési határidő: március 31.
A Sörolimpia hagyományaihoz híven főleg a rock és metal zenekarok jelentkezését várjuk, illetve a vízi színpadra jöhetnek az akusztikus bandák is.
Legyél Te is Zorall!