A Junkies dobosa az Alcoholban

Rövid szünet után, újra jó hírekkel szolgálhatunk az Alcohol zenekar háza tájáról. A már már téli álmot alvó banda, most újra hallatja magát, és a rajongók legnagyobb örömére összeállt. Márciustól Keresztes Viktor a Junkies dobosa, immáron az Alcohol mezőnyét is erősíti Csöves mellett.
Az új dalok már szinte készen várják azt, hogy a “Mire jó az élet” és a “Házam egy kocsma” című lemezek után, egy harmadik albumon napvilágot lássanak. De ahogy egy rendes zenekarhoz illik, már nem kell sokat várni arra, hogy élőben is hatalmasakat zúzzunk a srácokkal.
Még egy kérdés azért leleplezésre vár, mert a zenekar gitárosának a kilétét egyelőre homály fedi, de garantáltan nem sokáig.
Ugyanis az már tény, hogy a fővárosban Március 17.-én a Viper roomban ( Bp, XIII. Váci út 168/b) újra hatalmas szesz estét tartanak, hivatalos “Csövi” napi buliként tarthatjuk számon. Újabb részletekkel hamarosan jelentkezünk.
Addig is az Alcohol dalokat érdemes újra elővenni, a cd-ket leporolni, gyakorolni a zúzdát, hogy senkit ne érjen váratlanul, és ahogy már jól megszokhattátok:  “Pár ezerszer találkozunk mi még..”
Forrás: Simon Orsy