November 24-től a standokon a legfrissebb RockinforM!

Kedves Rockerek!

November 24-től a standokon a legfrissebb RockinforM magazin. A címlapon az Evanescence szépségét, Amy Lee-t találhatjátok, és természetesen olvashattok vele egy hosszabblélegzetű interjút is. Meginterjúvoltuk Ákost az új kiadványa kapcsán, írtunk a PG Csoport negyed évszázadosfennállásáról, olvashattok interjút a Nevergreennel, a Sonata Arcticával, a Moby Dickkel és aNickelbackkel.
Megemlékeztünk olyan legendákról mint, Tunyó, aki már három éve nincs velünk, de szelleme és zenéje ma is itt él közöttünk, Freddie Mercury, aki már húsz éve nem énekelnekünk, és Jim Morrisonról is, a 27-es klubban.
A fiatalabb generációról sem feledkeztünk meg, hiszen két magyar post-rock csapattal is készítettünk interjút, név szerint a marionett ID-vel és a Rosa Parks formációval. Ezek mellett megismerkedhettek az erdélyi Grimus zenekarral, a NoAlibivel és a Mocsok 1 Kölykökgárdájával is. És hogy a blues, a folk és a jazz világa se maradjon ki, interjút olvashattok Pribojszki Mátyás herfli mesterrel és a Vastaghúros zenekarral.
Ismét összeállt a Black Sabbath eredeti tagsága! Ennek körülményeiről és hátteréről is olvashattok magazinunkban.
De ne feledkezzünk el olyan nagy nevekről sem, mint a Pink Floyd és a Metallica, ők is bekerültek a novemberi számba és természetesen e hónapban is összegyűjtöttük számotokra a november hónap rockzenei vonatkozásait.
Immár hagyományosnak tekinthető, hogy posztereket is találhattok a magazinban. E hónapban egy AFC és egy P.Mobil nagy poszterrel gazdagodhattok, míg kisebb méretben Freddie Mercury, a Megadeth, a Sonata Arctica és Leander 1-1 fotója került a lapba.
Természetesen, a szokásokhoz híven van melléklet is. Egy igazi kuriózumot csomagoltunk a lapszám mellé Tunyó emlékére: a P.Mobil 1983-as, ifi parkbeli, Magyar Fal koncertjének egyetlen fennmaradt színes kópiáját.

Forrás:

A RockinforM csapata