Pulzus tehetségkutató – felhívás

2012-ben először kerül megrendezésre a Pulzus tehetségkutató. A tehetségkutató, ahol a célnem csak az, hogy megismerjünk új tehetségeket, hanem az is, hogy a nyertes zenekarok olyan tárgy-és egyéb nyereményekkel legyenek gazdagabbak, amik segítik majd az előrejutásukat.

Ebben lesznek segítségünkre támogatóink: a Fon-Trade Kft, a Paiste, a Render Média,a Gitárcentrum, a Bigson, a Rádió 17, a Rockvilág, Rockpanoráma műsora, a Csepel Zeneművek és nem utolsó sorban a Hangya Produkció.
A jelentkezéshez a következő adatokat kérjük:
A zenekar alapadatai: név, honlap, város, alakulás éve, stílus, tagok neve + hangszer.Lehetőség szerint egy dal és egy youtube link. 1 darab fotó a zenekarról. Az anyagot a következő email címre kell küldeni: pulzus2012@gmail.com

Jelentkezni október 17. és december 31. között lehet.
A nevezési díj 10 000 forint, amit csak a bejutott zenekaroknak kell kifizetni. Ők emailban kapják majd meg a versenyszabályzatot, mely minden egyéb információt tartalmazni fog a verseny menetét illetően. Akkor nézzük, hogy miért megy a verseny:
1. díj:– 1 darab 200 ezer forint értékű Ludwig Accent CS Custom Elite dobfelszerelés a Fon-Trade Kft jóvoltából (18×22 bass drum, 16×16 floor tom (oldal tom), 11×13 tom,10×12 tom, 6.5×14 snare drum (pergő), Shown in High Gloss Black) – Egy videoklip a Render Media jóvoltából – Fellépési lehetőség a 2012-es Zorall Sörolimpián – Fellépési lehetőség a Petőfi Csarnok nagyszínpadán egy ismert zenekar előtt – 3 hónap ingyenes próbatermi lehetőség a Csepel Zeneművek próbatermeiben – Interjú lehetőség a Rádió 17 Rock n’ride és a Rockvilág, Rockpanoráma műsorában. – Interjú lehetőség a Lánchíd rádióban.
2. díj: 1 komplett cintányért szett a Paiste jóvoltából 200 ezer forint értékben.- 2 hónap ingyenes próbatermi lehetőség a Csepel Zeneművek próbatermeiben- Fellépési lehetőség a 2012-es Zorall Sörolimpián- Interjú lehetőség a Lánchíd rádióban.
3. díj: 1 darab Bigson gitár a Bigson felajánlásával 30 ezer forint értékben.- 1 hónap ingyenes próbatermi lehetőség a Csepel Zeneművek próbatermeiben- Fellépési lehetőség a 2012-es Zorall Sörolimpián
A zsűri: Lévai Hangyássy László, Hajnal Gábor, a Piramis menedzsere Schwartz Gábor, a Fon-Trade képviseletébenFordulónként további ismert zenészek
A selejtezők 2012 februárjában indulnak és a PeCsa Café ad otthont a rendezvénynek. A döntő, az első három helyezett fellépésével illetve sztárvendégek közreműködésével a Petőfi Csarnok nagy színpadán lesz.
https://www.facebook.com/Pulzus