Ego-Project októberi fellépései

Elsőként Kaposváron 10.07-én:
Az EGO “életében” az első kaposvári buli lesz és ezért is igyekeznek emlékezetessé tenni ezt az estét, valamint a korábban elmaradt pécsi buli pótlásaként is szánják, persze azoknak, akiknek van kedvük és meg is tudják tenni, hogy átjönnek. Két negyszerű helyi banda lesz a vendég, a lemezfelvétel előtt álló Renegade és a Wandering Sheep.
Második fellépés a Crazy Mamában lesz: 10.22-én lesz, amely több szempontból is különleges lesz!
A program:
19 óra: kapunyitás
21. óra: Engine
22. óra: Invader
23.20: EGO
01.00: Vasmacska
Az estére ingyen jöhetnek be azok, akik a májusi esős Pecsa buli után regisztráltak és ezt a lehetőséget kérték. Az EGO koncerten több kamerás dvd felvétel készül, ezért akik rajta akarnak lenni azok jöjjenek, gyűljenek és hallassák a hangukat. Az új lemezről izelítőként több dal is elhangzik majd és egyéb meglepetések is várhatók, pl kisorsolnak egy-egy dedikált pólót a legrégebbi és legaktívabb rajongók között!
Az Invader zenekar 6. születésnapját ünnepli ezen az estén, és ez egyben alkalmat is ad egy kis ízelítőre a készülő lemez dalaiból. Mint minden Invader születésnapi bulin, most is lesz vendég! A személye legyen meglepetés, két nagyon jól ismert metal himnuszt fog énekelni a bandával.
Az Engine friss programmal, sodró lendületű saját dalokkal és egyedi feldolgozásokkal készül az estére, míg a Vasmacska zenekar látványban és őrületes színpadi megjelenésben igyekszik majd maradandóvá tenni az élményt!