Hollywood Rose dalok mától hallhatóak itt is

A Piknik a Holdon című album szerzeményeit hallgathatjátok mostantól a Hollywood Rose együttestől, amely egyébként a júliusi-augusztusi Metal Hammer mellékleteként jelent meg. Már a második lemezt köszönhetjük az együttestől. A dalok sorrendben:

Alapból karambol, Szedjetek szét, Árnyjáték, Piknik a Holdon, Playboy a Balkánról, Idő, 21.11, Nekem mindegy, Bécs vajon Wien?, Így volna jó.

Idézet az előzményekről a weboldalukon: http://www.hollywoodrose.hu/

A zenekar 2003-ban alakult azzal a célzattal, hogy a Guns N’ Roses nevű rock n’ roll formáció muzsikáját és eszenciáját közvetítse a zenekedvelők felé. Több, mint 500 sikeres koncerten, 11 országon, számos fesztiválon, tomboló tömegen és több tízezer kilóméteren vannak már túl, töretlen lendülettel. (Tribute to Guns N’ Roses >>)

2008 óta már a saját dalaikkal is jelen vannak a világ zenei palettáján.

A 2008-ban szerzői kiadásként megjelent 4 számos Demót a 2009. április 6án első nagylemezük követte, Minimal Design címmel a Nail Records gondozásában. 2009 májusában a lemezbemutató koncert sikerét követően a „gánszos” műsorokba is belecsempésznek egy-egy saját számot, illetve kezdetét veszi a kizárólag saját számos koncertek prezentálása is.