Patriots Rock Band – a hazafiak… de semmi politika…

Valahogy mindig szimpatikus, amikor egy magyar együttes szép, tiszta, magyar rock hagyományokból építkezik, és ez így van a Patriots Rock Band esetében is, akik 2008. februárjában alapították zenekarukat a fővárosban. Hard rock stílust képviselnek és csak saját számokat adnak elő, magyar nyelvű szövegekkel.

A tagok:
Kelemen József – ének, gitár
Csicsák Gábor – gitár
Tóth Ervin – basszusgitár
Glancz István – dobok

2009-ben a Silex tehetségkutatón (Budapest) a zsűri különdíját, Pakson, a XII. Országos Pop- Rock- Jazz fesztiválon pedig a közönségdíjat hozták el.
2010-ben szintén Pakson a legjobb gitáros és a legjobb dal kategóriákban nyertek, míg a XIV. Légrádi Antal tehetségkutatón a legjobb dobos címmel gazdagodott István.
2011-ben a NEO FM Káosz Rádió közönség szavazásán sikerült győzni, így lehetőséget kaptak egy 2 órás műsorban bemutatkozásra.
Játszottak már többek között a Tabáni Rockfesztiválon, a Zorall Sörolimpián, a NEO FM Káosz Klubjában, illetve Budapest és az ország kisebb – nagyobb rockklubjaiban. Előzenekarai voltak a Hooligans-nek, a Piramisnak, a Zorallnak, továbbá több motoros találkozó lassan visszatérő vendégei között találhatjuk őket, és közel két órás saját műsorral rendelkeznek.

További információk található a honlapjukon, és azért is érdemes ezt megtenni, mert a számaikat meg lehet hallgatni – erősen ajánlott!

Forrás:
Tóth Ervin

Patriots Rock Band