EGO Project hírek – lemezkritika, őszi turné

Lemezkritika jelent meg a neves német powermetal.de oldalon, az EGO második lemezéről.
Az értékelés és a pontozás önmagáért beszél. Nagyon köszönjük!
Megérkeztek a várva várt videofelvételek az Arena fesztiválos fellépésre meghirdetett klippályázatra. “Az utolsó ember” című vadonatúj nótára készült videók közül T. Erika felvétele nyerte el legjobban a tetszésünket. Munkája itt tekinthető meg: http://www.youtube.com/watch?v=Jy6M59RP6X4 Köszönjük, és köszönjük a remek bulit, a kárpátaljai rajongók nagyszerű fogadtatását!
A kiadóval történt előzetes egyeztetés alapján még az idén megjelenhet a harmadik EGO album! Az anyagban ismét ütős power metal dalok szerepelnek, többek között a már ismert EGO című dal (videója itt: http://www.youtube.com/watch?v=OBDFbTEhui8&feature=related ) és egy gyönyörű líra, amelyhez a tervek szerint klip is készül majd. A második lemez sikerén felbuzdulva az új korongon is két nyelven – magyarul és angolul – lesznek hallhatók a nóták.
Az EGO őszi turnéja a korábban szeptember 3-ra meghirdetett érdi koncert helyett egy héttel később, szeptember 9-én indul Budapesten, a Mister Rock Pincében, ugyanis az érdi Borgödör a koncertet megelőző héten lemondta a jó előre egyeztetett és írásban többször megerősített időpontot. A 11 állomásos őszi program során Budapest mellett Kaposváron (Angus klub), Pécsett (Inferno klub), Győrben (Black Rock), Kazincbarcikán (Diamond Club) és Rozsnyón (Slo) is megfordul a banda.
A programban szerepel október 22-én a Crazy Mama klubba meghirdetett buli is, ahova a májusi Ossian koncert előtt elázott és a bandánál regisztrált rajongók a vendégeink lesznek. December 9-én, szintén a Crazy Mama klubban rendezzük a turnézáró koncertet, ami egy igazi rockünnepnek ígérkezik, hiszen olyan nevek lépnek fel az esten az EGO mellett, mint a második albumát a közelmúltban kiadó Partyzän, az új lemezes Twister, valamint a Crazy Granat, és mellettük két tehetséges fiatal banda, a Lake of Mind és a Sub Zero.
A szeptemberi EGOzás: szeptember 9: Budapest-Mister Rock Pince 20 óra (Vasmacskák, Lake of Mind), szeptember 16: Pécs – Inferno klub (Noctis, Sick Room), szeptember 17: Budapest: Big Bike (ingyenes, Phlegethon, Balddog) ahol megtartjuk az első, “régen nem látott haverok és cimborák találkozója” című kötetlen rendezvényünket is.