Bemutatkozó koncertek a PeCsa Caféban – ARTatlanok, Alice Anton, Day of Joy – 09.14.

Szeptember 14-én, szerdán, három kevésbé ismert zenekar mutatkozik be a PeCsa Café színpadán. A klub szép példája annak a törekvésnek,miszerint adjunk lehetőséget mindenkinek a bemutatkozásra. Ezzel a szép gondolattal  a PeCsa Café rövid időn belül elérte azt, hogy Budapest egyik kedvelt klubjává nőtte ki magát. Lássuk akkor a  zenekarokat!
Alice Anton: A zenekar 2009 februárjában alakult és 2010 elejére elkészült az első demojuk. Idén megmérették magukat a Talentometeren és a Bandák Csatáján is, ahol az első harmadban végeztek. A zenekar stílusirányzata pop-rock, melyet dallamos ének, különböző elektronikus hangzások és feszesre húzott gitártémák egészítenek ki. A zenekar nemrégiben átesett egy tagcserén, de most az új taggal megerősödve szeretnének egy masszív rajongótáborra szert tenni.
ARTatlanok: A zenekar csak a jelenlegi felállás tekintetében fiatal formáció, hiszen az ARTatlanok  2004 óta létezik. Ők azok, akik fittyet hánynak az aktuális trendnek és mennek a saját útjukon, bármennyire rögös is. Az élet egy érzés című nótájuk tekinthető akár az ars poeticájuknak is.
Day of Joy: A zenekart már ismerhetik azok a rockrajongók, akik figyelemmel kísérték a tavalyi  Káosz fesztivál eseményeit. Bár akkor a zenekart még Ellenpontnak hívták, ahogy ezen a néven neveztek az idei Bandák Csatájára is. Bár előkelő helyezést ott nem értek el, de a zsűri nem nagyon tudott belekötni a produkcióba.
Tehát itt van ez a három zenekar, aki szeptember 14-én a PeCsa Caféba várja azon zeneszeretőket, akik nyitottak az újra, a frissre, az ismeretlenre.