Három és fél év után búcsúzik Gergő műsora a Headbangers Ball (MTV)

Az alábbiakban Tóth Gergő (Blind Myself) összefoglalóját, érzéseit, emlékezetes interjúit olvashatjátok, láthatjátok a saját tolmácsolásában:

Sziasztok!

Három és fél év után befejeződött a Headbangers Ball, az MTV metal műsora. 2007-ben a HBB castingjakor, interjúalanynak kértek fel. Két nappal később felhívtak, hogy mi lenne, ha én vállalnám el a nagy múltú műsor vezetését. Először nemet mondtam, televíziós tapasztalatlanságom miatt, de aztán nem hagyott nyugodni az egóm, és végül rábólintottam a felkérésre.

Az elmúlt három és fél évben rengeteg interjút készíthettem. Szinte a teljes magyar és külföldi metalszcéna megszólalt a Headbangers Ballban. Sok-sok exkluzív anyagunk is volt. Óriási kedvenceimmel is találkozhattam, megismerkedhettem, készíthettem velük interjút. Hatalmas élmény volt!

A műsorban különböző rovatokat is voltak, amelyekért kaptam hideget-meleget, de ez így van rendjén, ha formát bontasz, vállald a következményeket. Olyan ez, mint a metal maga.

Szeretnék köszönetet mondani minden kedves nézőnek, aki végigkísérte a műsort, vagy akár csak egyszer megnézte. Horváth Vandának, aki meglátta bennem a lehetőséget. Pócsik Olivérnek, Czapovits Vicának és megannyi szuper vágónak, akikkel együtt dolgozhattam. Pokrián Péternek, Ádám Csabinak, Szilágyi Attilának, Nyírő Balázsnak és az összes operatőrnek és technikusnak, akik metálkodtak velem az elmúlt években. Bódy Zoltánnak, Jakab Zsoltinak, akik segítettek szerkesztésben, műsorvezetésben. Strényi Verának, Sallai Zsuzsának, Csapó Ádinak, Senior Halnak, Franciskának, Juhász Gergőnek, Joey-nak, Elinek, és sok-sok MTV-s kollégának, bocs, ha esetleg kifelejtettem valakit. Barra Máriának, Szádvári Juditnak, Dezsényi Péternek – ti voltatok a legjobb tanáraim valaha! Természetesen az összes interjúalanyomnak is szeretnék köszönetet mondani, akiket néha nagy marhaságokra is rá tudtam venni!

Az utolsó Headbangers Ballt, a best of adást – amelyben megpróbáltuk a lehetetlent: belesűríteni három és fél év legjobb pillanatait 40 percbe – a következő linkeken tudjátok megnézni 4 rövid részben.

Köszönöm! Jó szórakozást! Metál! Sziasztok!

Tóth Gergő

Headbangers Ball (Hungary) | Best Of | 2008-2011 | Part 1.

Part 2.

Part 3.

Part 4.

A műsorokban szereplők neveit a videóleírásban találhatjátok.