Twister “Az Ördög lánya” lemezbemutató koncert a Club 202-ben!

Elkészült a Twister zenekar első nagylemeze, Az Ördög lánya címmel. A lemez napokon belül megjelenik, mégpedig a július-augusztusi HammerWorld magazin mellékleteként. A több ezer új lemeztulajdonos nem csak egy kitűnő albumot tudhat majd magáénak, de rögtön egy belépőjeggyel is gazdagabb lesz, hiszen a lemezborítót felmutatva ingyen lehet részese a Club 202-ben, augusztus 6-án megrendezésre kerülő lemezbemutatónak.
Az esemény két vendégzenekara a Steroid és a Flood in the Desert lesz, illetve néhány barát, akikkel közös produkcióra is készül a Twister. Kovács Gábor a Wisdom gitárosa, Tóth “Carlos” Károly és Szaládi “Devil” Károly a Crossholder zenekar tagja és Nachladal “Nahi” István is felmegy majd színpadra néhány dal erejéig.
Ha valaki a nagy kapkodásban otthon felejtené a borítót, ne búslakodjon, hiszen az eseményre a belépő mindösszesen 400 forint lesz.

Hamarosan olvashatjátok az az interjút, amelyet tegnap készült az együttes alapító gitárosával – Szávai Gery-vel az első nagylemezük megjelenése kapcsán!

Twister ” Az Ördög lánya” lemezbemutató koncert
2011.08.06.
Kapunyitás: 20 óra
Belépő: 400 HUF, a lemezborító felmutatásával ingyenes!

http://www.twistermusic.hu

forrás:

http://www.rockmuhely.hu