Suicide Rockers

Egy nemrégiben alakult tehetséges fiatal csapatról kívánunk hírt adni ebben a cikkben. Tarcsai Ádám a Bloody Rootsból való kiválásával megalapította a modern amerikai rockot játszó Suicide Rockers nevű zenekarát.

Olyan zenekar tagokat akart találni akivel zeneileg, és midnen téren egy hullámhosszon van. Hihetetlen gyorsan meg is találta a megfelelő embereket akikkel úgy érezte együtt tud működni. A kompatibilitás meg is látszik az első rögzített dalukon amit két hete publikáltak “Show Another World” néven.

Erre készült egy home video is amit itt láthattok:

Hamarosan jön az újabb dal, amit a facebook falukon biztosan meg fogtok találni!

A srácok már külföld felé is elkeztek kacsintgatni. És összeakadtak pár emberrel akinek nagyon tetszett a dolog! A zenekar Venezuelai menedzsere egy ottani neves producer Yudith Gabriela Machado lett, Ohio-ban Joe Gal foglakozik a zenekar dolgaival, és már Londonnal is kezd létrejönni a kapcsolat.

További idézet a biográfiából:

“Gondolom mindenki azt várná, hogy itt elmeséljem a “tagoknak, hogyan is alakult ki a zenei pályafutásuk, kik a kedvencek stb…” azonban úgy gondoljuk, hogy mi belecsapunk egyből a közepébe, vagy ahogy mondaná a költő : In medias Res.

Miután Ádám kivállt a Bloody Rootsból, a gondolat magva lassan kikelt és megfogalmazódott benne: Kell valami olyan, valami más, ami igazán őt tükrözi amit igazán szeret.

Ádám elgondolkodott azon, hogy ki lehet potenciális jelölt a zenekarba.

A szólógitáros személyében Tschürzt Lacit kereste fel akivel már régóta jó viszonyt ápoltak még abból az időszakból amikor Laci a Lawmakerben játszott.

A tervek egyeztetése után Laci igent mondott és közösen keresgéltek tovább basszusgitárost és énekest. A bőgős személyére Ádámnak konkrét elképzelése Horváth Tomi volt (ex Sleeping Lights) aki miután megkeresték, pár nap gondolkodási időt kért majd ő is igent mondott.

A zenekar már majdnem összeállt, de még hiányzott valaki a gépezetből. A srácoknak több ötle volt énekes hangkarakterre. Volt potencionális jelölt is, azonban vagy ők, vagy pedig az alany nem állt kötélnek.

Egy e-mail váltás után aztán Ádám meghívta egy beszélgetésre Gergácz Rolit aki elfogadta a felkérést, hogy ő legyen a Suicide Rockers frontembere…

A srácok hamar baráti viszonyba kerültek, köszönhető annak is, hogy a zenei ízlésük, és érdeklődési körük nagyon passzol egymáshoz.”

Tehát összefoglalva : A lendület adott, a zene adott, a srácok és a háttérbrigád adott.. mi kell még? Rock’n Roll…!!

linkek:

Web: http://www.suiciderockers.com

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Suicide-Rockers/166305243427506

MySpace: http://www.myspace.com/suiciderockers

Forrás:
Radics Dávid /SR promo (H)/