Partyzän zenekar 2. albuma: “Kettő”

Május elején, a HammerWorld 234-es számának mellékleteként jelent meg a Partyzän zenekar második albuma, “Kettő” címmel. Erre a váratlan fordulatra senki nem számított a szigorú “1.” címet kapott debüt után! Az ex-Carmenes (kismalacos!) Szizsó új bandájának bemutatkozó korongja 2007-ben jelent meg és mocskos-füstös rock n’ roll nótái közül jó néhány igen hamar a Depi fanok kedvencévé vált a közösen lenyomott túra alatt. Most azonban itt a 10 menetes második, avagy visszavágó mérkőzés!


Ha engem kérdeznek, én 3D-ben tudom definiálni az új korongot: a “dög”, a “disznó” és a “dömper” szavak jutottak róla eszembe. Ha másokat kérdezünk, egyéb mértékadó véleményekre is rávilágíthatunk:

Nincs is rossz téma ezen a lemezen, és öröm, hogy a végére sem fogyott el a puskapor” (HammerWorld)

Összességében elmondható, hogy egy lépcsőfokot feljebb lépett a banda, nem kell mást tenniük csak jól megnyomni az elkövetkezendő hónapokat. Mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy ezt a muzsikát kajálná a nagyérdemű.” (Rockvilág)

Nincs gyenge pontja az albumnak, az anyag befogadása nem igényel többszörös meghallgatást, első hallásra beáll, mint a cölöp. Mindenkinek be kell szereznie, KIHAGYHATATLAN! ” (Vaskarc)

Nos, aki még nem tette meg, amíg lehet szerezze be a májusi HammerWorld-öt! Bár a lemez később is kapható lesz, de most még egy 116 oldalas magazint is kapsz mellé! Ha élőben szeretnéd megtapasztalni a Partyzän-élményt, legközelebb 2011. június 5-én vasárnap 21 órától, a Metalfest kettes színpada előtt teheted, a további bulikért, hírekért pedig keresd a weboldalt és kövesd a csapatot a facebookon is!

http://www.partyzan.eu | http://www.facebook.com/pages/Partyzan/201479626538422