I. PolgárPUNKasztó Fesztivál a Dürerben!

Május 28-án rendezi első PolgárPUNKasztó Fesztiválját a Rockműhely. A rendezvény nem csak négy, remek punk rock zenekar koncertje lesz, hanem a KGB zenekar első idei budapesti fellépése is. Nem titok, hogy a banda már a második lemezén dolgozik és a Kontor Tamás kilépése után Szőke Gáborral megerősödött csapat hamarosan többet is elárul majd a készülő új albumról.

A fesztiválon fellép még a mosonmagyaróvári Tirpunk, aki szintén új lemezzel fog előrukkolni még az idén és jól ismert a Dürer látogatói számára. A fiúkat idén megnézhetitek a Pannónia Fesztiválon, és nekem megígérték, hogy befejezik majd a koncertet, mire kezd a Twisted Sisters.

A következő fellépő a bugZ, aki híres a pozitív gondolkodásról, a nők szeretetéről és a rózsaszín bugyikról. Hogy feltöltik-e a bugyi készletet erre az estére, az legyen meglepetés.

A Rotten Tomatoes sem ismeretlen eme stílus kedvelői számára. A szinte folyamosan koncertező zenekarnak még arra is volt ideje, hogy elkészítse legújabb albumát At least we tired címmel. A lemez még a coming soon stádiumában van, reméljük május 28-án már kapunk belőle valami ízelítőt.

2011.05.28.
Dürer kert
Belépő: 1000 HUF
Kapunyitás : 20:00

www.rockmuhely.hu