Crossholder – Thaiföldön

Ami még magyar metal zenekarnak sohasem sikerült, az a Crossholdernek igen. Május 13-án bemutatkozhat a bangkoki Rock Pubban, ahol olyan zenekarok játszottak már eddig, mint a Sodom, az Exodus, a Dragonforce, a Napalm Death.

Előtte még egy itthoni premier is vár a bandára, hiszen szombaton ( május 7-én, 17 órakor ) debütál első profi videoklipjük a Magyar Rock TV-n.A klip a Miriam című dalra készült és Nahi ( ex-Wisdom) énekel benne, aki a thaiföldi koncerteken is fellép a csapattal.

“Van egy Bangkokban élő barátom, és ő javasolta, hogy próbáljunk kijutni Thaiföldre, mert ott imádják a látványos koncerteket, a koncepciózus történeteken alapuló produkciókat, na meg a rockzenét is – magyarázta a Crossholder bőgőse, Güzü. – Sok-sok nehézség után az a lényeg, hogy május 13-án Bangkok legpatinásabb rockklubjában fő attrakcióként fogunk játszani, majd következik hét további koncert. Időközben egy komoly helyi promoter és kiadó is elkezdett érdeklődni irántunk, a további egyeztetés pedig majd kint zajlik.”

www.crossholder.com
Kattints a bangkoki buli videós előzeteséhez!