III. Rock-R Rádió amatőr asztalitenisz verseny végeredménye

Ismét színvonalas, sportszerű küzdelmeket hozott III. RRR pingpong verseny. A hölgyeknél előre várható volt, hogy új bajnokot fogunk avatni, hiszen a korábbi első helyezettek az idén nem szálltak versenybe. A címvédő épp játékvezetőként ült a zöld asztaloknál Kecskeméten, ahol a magyar nemzeti bajnokság mérkőzései zajlottak pont ezen a hétvégén.
A férfiak mezőnyében az első csoportküzdelmek után ketté vált a mezőny és a továbbjutottak számára a középdöntő hozhatta a újabb csatározásokat. A többiek a vigaszágon javíthattak, és tették is, ugyanis itt is szoros verseny alakult ki.
A főágon úgy tűnt, hogy ismét a két korábbi döntős halad előre legmagabiztosabban a cél felé. Végül a tavalyi második helyezett versenyző visszaszerezte a 2008-ban egyszer már elhódított kupát.
Férfi párosban szintén új gyöztest avattunk. A 9 kupa mellett értékes díjakat sikerült átadni a versenyzőknek, mert több felajánlással támogatta versenyünket a Démász RT., PPKO TV, Volvox együttes, Szeged-Floratom AC és az ATSK.
Végeredmény:
Női egyéni:
 1. Szöginé Szabó Szilvia
 2. Dobóvári Ilona
 3. Barkasziné Pusztai Gabriella
 4. Bódis Istvánné
Férfi egyéni:
 1. Kerekes Róbert
 2. Szelei Ákos
 3. Kelemen András
Férfi Vigasz:
 1. Wang Xiao Zong
 2. Marosvölgyi László
 3. Jójárt Zoltán
Férfi páros:
 1. Szelei – Wang
 2. Molnár – Péli
 3. Kerekes – Szalma
 4. Pallagi – Karip