deviANT – End OF (R)evolution – bemutatkozás

Nemrégiben arról adtunk hírt, hogy belehallgathattok a deviANT zenekar készülő anyagába, és most eljött az idő, amikor bejelenthetjük, hogy elkészült, és December 17-én (pénteken) teljes életnagyságában napvilágot lát a deviANT zenekar End OF (R)evolution című bemutatkozó kiadványa, amelynek stúdiómunkálatai a Kecskeméti Origo Stúdióban http://www.origostudio.hu zajlottak, Cserny „Bogi” Kálmán irányítása alatt, míg az editálás, keverés, és masterelés Vári Gábor keze, és füle munkáját dicséri. A korongon öt track található, illetve egy „hogyan készült” kisfilm, ami bemutatja a zenekart, és a anyag születésének különböző fázisait.
Aki meg szeretné hallgatni a felvételeket, az megteheti, ha ellátogat, a http://www.deviantmusic.hu weboldalra, ahol a zenék mellett egyéb információkat, képeket, is találhat a csapatunkról, illetve a koncertjeinkről. Aki pedig élőben kíváncsi a zenekarunkra, az megnézhet minket, ha Február 4-én ellátogat a Kecskeméti Rockheart Klubba, ahol a Nasmith, és a Dreadful Peace társaságában mutatjuk be az új anyagot.
Aki pedig a neten keresgél az a http://www.myspace.com/deviantzenekar, a http://www.facebook.com vagy az http://iwiw.hu oldalakon be is jelölhet bennünket ismerősnek, illetve elolvashatja a blogunkat a http://deviantblog.blog.hu/ oldalon.
Forrás: Nagy Lajos